Selleks, et seda ei juhtu, tasuks õppida selgeks mõned seksnipid, mida iga andekas sekshurmur teab:

1. Kasuta oma suud!

Mitte nii, nagu sa kohe mõtled (küll me selle juurde ka jõuame!). Me räägime praegu hoopis sõnadest, mida sa kasutad, sest suhtlemine on seksi puhul väga oluline. Räägi oma partneriga tema soovidest ja sellest, mida ta sult voodis ootab.

2. Kuid tõsiselt ka, kasuta oma suud

Või käsi. Või ehk ka torsot. Kui su partnerile see meeldib, võid kasvõi oma jalad kasutusele võtta. Oluline on, et teievaheline seks oleks võimalikult põnev ja mitmekülgne kogemus, sest igav vahekord küll kedagi pikalt ei eruta.

3. Ära lase rutiinil tekkida

Võimalik, et oled oma harjumuste ori või oled lihtsalt leidnud mõne poosi, mis sulle väga meeldib. Tore! Aga see ei tohiks olla ainus asi, mida te seksi jooksul teete. Ära lase seksil üksluiseks muutuda, vaid leia viise, kuidas sekselu vürtsitada.

4. Vii seks magamistoast välja

Erinevad uuringud on näidanud, et inimesed seksivad rohkem puhkusel olles kui kodus. Aga kõigil inimestel ei ole võimalik pidevalt kuhugi kaugele lennata (eriti praegusel ajal), mistõttu võid alustada ka väikeste sammudega. Vahetage tuba, näiteks minge koos duši alla.

5. Uurige koos seksi kohta lisa

Uute ideede elluviimine võib olla natukene ärevusttekitav, aga tee endale teene ja kutsu partner endaga avastusretkele. Vaadake koos pornofilme. Lugege erootilisi romaane. Rääkige sellest, mida olete näinud/kogenud ning rääkige, mis teile mõlemale võiks meeldida.

6. Pange seksimiseks aeg kirja

Jah, idee seksimise planeerimisest ei kõla küll väga kuumalt, aga see aitab järge hoida. Elu on stressirikas, inimestel on kiire ja liiga sageli on just seks see, mis lükatakse tegemist vajavate ülesannete nimekirja lõppu.

7. Hinnake ka kähkukaid

Kui tahad päriselt sageli seksida, pead hakkama hindama ka kähkukaid, sest nii saad nautida seksi ja samal ajal ka kõik muud päevased toimetused ära teha. Kaisutamise võite jätta hilisemaks.

8. Proovi aeg-ajalt juba enne seksimist end ära rahuldada

Kui muretsed, et saad seksi ajal liiga kiiresti orgasmi, lahenda see probleem juba varakult ära ja rahulda end enne vahekorda. Siis on meestel tavaliselt teatud aeg, mil nad taastuvad ja on võimalik, et nad peavad seksi ajal kauem vastu.

9. Pea meeles, parim eelmäng algab väljaspool magamistuba

Seks ei pea algama ja lõppema magamistoas. Parem idee on hoopis juba päeva alguses seksikate sõnumitega alustada. Ehk ka mõni vihjav meem, mis annab su partnerile teada, kus su mõtted on? Flirtimine suhtes on väga oluline!

10. Proovi tema heaks mõnda lelu

Paljud naised vajavad orgasmi saamiseks kliitori stimuleerimist ja paljude jaoks peab see stimulatsioon olema intensiivne. Näiteks nii intensiivne, et ainult sekslelu saab sellega hakkama. Seega, kingi talle mõni tore mänguasi ja proovige seda seksi ajal koos!

11. Proovi ka enda heaks mõnda lelu

Erinevalt laialt levinud arvamusele ei ole sekslelud mõeldud vaid naistele. Olemas on väga palju mänguasju, mis on disainitud hoopis spetsiaalselt meestele ja ehk leiad sealt ka ise midagi põnevat?

12. Ära unusta libestit

Jah, naised võivad sealt alt ka ise märjaks minna, aga vahel sellest ei piisa, mistõttu võiks teil olemas olla libesti.

13. Räpane jutt

Seksi ajal partneriga räpaselt rääkimine võib küll ärevust tekitada, aga nii võite oma seksuaalse kogemuse veelgi kuumemaks muuta. Sel viisil on mugavam välja öelda, mida sa päriselt ootad ja sama saab teha ka tema. Sa ei tea, kust alustada? Alusta sellest, et kirjeldad talle, mida sa tegema hakkad või just tegid.

14. Avasta ka teisi erogeenseid tsoone

Seksist rääkides hüppame teemadega kohe suguorganite juurde, aga reaalsuses katavad meie kehasid veel mitmed erogeensed tsoonid, millest paljud ei asu allpool vööd. Mõnele meeldib, kui partner suudleb ta kaela, teisele meeldib, kui katustakse ta kaenlaaluseid ja kolmandat erutab nibude stimuleerimine.

15. Leia üles oma seiklejahing

Hea seks on alati suurepärane, aga miks mitte seda pisut vürtsitada, näiteks proovida rollimänge?

16. Ära unusta seksuaalset hügieeni

Jah, seks peakski olema natukene räpane, aga kuskilt ikka lähevad piirid. Kui te seksite regulaarselt vaid teineteisega, ei pea te suguhaiguste ja kondoomide pärast muretsema, aga see ei päästa sind muust. Pese enne ja pärast seksimist end puhtaks!

17. Masturbeeri regulaarselt

Kuigi üleüldiselt mõeldakse, et masturbeerimine püsisuhtes on midagi keelatut, siis meie nii ei arva. Seks on iga suhte väga oluline osa, aga samal ajal tuleb hoida seksuaalset suhet ka iseendaga. Seega, tee endale teene ja leia aega ka sooloseksiks.

18. Vahel tasub orgasmisaamine täielikult unustada

Pea meeles, et seksi eesmärk ei tohiks olla vaid orgasmi kogemine. See paneb teile peale liiga tugeva surve ja võib kogu tegevuse sootuks ära rikkuda. Proovi keskenduda hoopis naudingutele.

Allikas: Fatherly