1. Usutakse, et mehed on oma libiidos nii kinni, et ümbritsev muutub täiesti teisejärguliseks. Tegelikult on meeste jaoks komplimendid nende õnnestumiste kohta sama olulised kui naistele. Kiida tema välimust enne vahekorda astumist ja ära unusta ilusaid sõnu ka pärast. Hooli oma kallimast!

2. Mehed kardavad intiimsust. Mitte sellepärast, et see oleks lämmatav, vaid hoopiski seetõttu, et neid hirmutab fakt, kui palju nad tegelikult lähedust vajavad.

3. Mehed tahavad, et nende naised naudiksid ka toorest ja karmi seksi, mitte ainult ei kannataks seda välja või võtaks seda isiklikult. Meeste jaoks ei ole vaja olla dominantne, nad lihtsalt tahavad vahel näida ürgmeestena.

4. Peenis ei ole kõige keskpunkt. Ka meestel on väga mitu muud erogeenset tsooni. Küll aga kardavad nad naisi juhtida või õpetada, sest neil on hirm, et siis saavad hellitused üldse otsa. Pea seda meeles.

5. Jaga peas lendlevaid fantaasiaid oma mehega. Mehed tahavad seda! Ära muretse sellepärast, et sind kuidagi viltu hakatakse vaatama või hukka mõistetakse.

6. Meestele meeldib kui sa räägid. Loomulikult mitte uuest seinavärvist köögis või kassitoidust. Ole siivutu, õiged sõnad võivad su mehest täieliku seksijumala teha!

7. Ausus on kõige võti. Seks võib lahendada muresid, aga sageli on ta ise üheks mureallikaks. Kui koguaeg teeselda ning valetada, siis ei saa sellest muud eeldadagi. Ole aus.

8. Kassi ja hiire mäng on ikka veel moes. Meestele meeldib sinu kirge välja teenida. Hoia asi põnevana.

9. Kui leiad mehe pornograafilist filmi vaatamas, siis see ei tähenda veel katastroofi. Sellist asja peale ei tohiks üle reageerida või mõelda, et olukord on parandamatu. Samuti ei ole see põhjus hakata otsima vigu iseendas.

10. Mehed tõesti tahavad alati seksida, kuid mitte sellel põhjusel, mida sa arvad. Tegelikult on see nende jaoks võrdväärne millegi tähistamisega. Ja nad soovivad, et ka naistel oleks rohkem selle puhul vabam suhtumine. Carpe diem!

Allikas: Woman's Day