Keskmine seks näeb välja 10-15 minutilist seksimist, seejärel orgasm ning siis vajub mees tavaliselt unne. See, kas naine sai orgasmi või kui rahuldatud ta on, jääb tihtipeale tagaplaanile või üldse tähelepanuta.

Tantristlik arusaam seksist on aga hoopis midagi muud, tantristlikult seksides pühendab mees naisele palju energiat ja aega, kinkides talle mitmeid orgasme vahekorra ajal, tantristlikus seksis suudavad mehed hoida oma erektsiooni rohkem kui kümme minutit, vahel isegi tund või enam.

“Kuna meest erutab kõige rohkem naine ja tema keha, siis tantra õpetab esimese asjana naistele meeste seksuaalsuse kohta seda, kuidas naised omaenda kehas end hästi tunneksid,” tutvustab Eesti suurima tantra-ja joogakooli Bhairava Yoga vanemõpetaja Moses Maimon. Tema hinnangul peab naine end oma kehas hästi tundma ja teadma, kui palju mõnu ja naudingut keha pakkuda suudab, läbi selle erutab ta meest ning toob temas esile tõelise armatseja.

“Seks ei ole eesmärk, see võib olla reis kosmosesse mõlema partneri jaoks!” on Moses kindel. Samuti on ta kindel, et mehele pole midagi paremat, kui seksida naisega, kes on enesekindel, kirglik, oma keha üle õnnelik, metsik ning täis elavat seksuaalenergiat.

•   Iga mees suudab erektsiooni hoida kaua, kuid ta peab selleks ka ise tööd tegema. Nagu paljude asjadega, võib naiselik juhtimine ja julgustamine olla ka siinkohal toeks ja juhiks.

•   Meestele meeldib, kui naine on oma kehaga rahul. Kuigi moeajakirjad rõhutavad ülikõhnasid ja modellikehadega naisiluideaale, siis sageli meeldivad meestele naised nende kumeruste ja voldikestega. Kui naine on enesekindel oma kehas, siis see erutab mehi.

•   Mehi erutab ka see, kui naine on oma kehaga sõber ja avatud, julgedes ennast puudutada, end mehe ees rahuldada ning end igati vabalt tunda.

•   Naised on suutelised mitut orgasmi järjest saama. Kuigi tantristlik seks võib tunduda natuke naistekeskne, siis tegelikult on mehed üha rohkem erutunud, mida rohkem naised orgasme saavad ja enda mõnu välja näitavad.

•   Tantra õpetab naistele, kuidas anduda voodis meestele. Naised tahavad sageli kõike kontrollida, olla juhtijad, kuid tõeliselt hea seks on see, kui mees teab, mida ta teeb ning naine suudab talle täielikult anduda, alluda, öelda, et ta on mehega võimeline saama üheks ning lahti laskma kontrollimisest.

•   Mehed võivad olla tõelised armatsejad, sensuaalsed ning kirglikud, kuid neile tuleb selleks võimalus anda ning neid natuke julgustada. Tantristlikus seksis on mõlemad partnerid rahuldatud ja õnnelikud.

Kui tunned, et sooviksid seksuaalenergiatest ning tantristlikust seksist rohkem teada saada, siis tule Eestis esmakordselt toimuvale Tantrafestivalile.

Festival toimub 5-7.juulil Viljandimaal, Veneveres.