Muidugi ei ole sel mingit teaduslikku tõestust, kuid natuke lusti ja lõbu võid ju endale pakkuda, enda kohta midagi uut teada saada ning järgmisel kohtingul oma uut kaaslast natuke teistsuguse pilguga vaadata.

A
A-grupi inimesed on siirad, mõistlikud, kannatlikud ja reserveeritud. Nad on head ja usaldusväärsed partnerid, kes võib-olla ei ole voodis just kõige mängulisemad, kuid see-eest meeldivad kõikidele emadele ja isadele kohe esimesest pilgust. A-grupiga inimesed on head kuulajad ja nõuandjad, nad on need, kelle õla najal saad nutta, kes kannatavad rahulikult ära su nutu ja hala pärast rasket tööpäeva ning vaatavad koos sinuga romantilisi komöödiaid. Loomulikult teevad need omadused neist ka suurepärased lapsevanemad. Kõik need positiivsed iseloomujooned teevad heaks selle, et A-tüübid on muuhulgas ka tüütult täpsed ning alati pinges.

B
Muidugi meeldivad meile märksüõnad pöörane, kirglik, loominguline, jõuline... kuid see on "see-veregrupp-keda-tuleks-vältida", vähemalt Jaapanis. Keegi ei taha omale kaaslaseks B-veregrupiga inimest, nad on isekad, hoolimatud ja vastutustundetud.

AB
AB-grupi inimesed on tasakaalukad, ratsionaalsed, seltsivad ja kiiresti kohanduvad. Nendega on meeldiv suhelda, kuid pea meeles - AB`d ei armasta sind kunagi nii palju, kui sa seda sooviksid... Seda põhjusel, et nad ei armu kunagi ülepeakaela. Samuti võivad nad olla natuke liiga kriitilised, mistõttu võiksid alati olla valmis mõneks mürgiseks märkuseks (eriti siis, kui neil on paha tuju). Ära sellegipoolest lase end sellest heidutada, AB-veregrupiga inimesega koos ei hakka sul kunagi igav, nad on alati valmis lõbutsema.

0
Meeldiv, suhtlusaldis, optimistlik. O-d on soojad ja sõbralikud, nad võtavad sul jaluguskäigu ajla käest kinni ning üllatavad sind romantiliste žestidega just siis, kui sa seda kõige vähem ootad. Kuid nad on ühtlasi ka ülimalt armukadedad, edevad ja kõrgid ning kindla peale nuhivad su telefonis ja Facebookis.

Allikas: Shine.Yahoo.Com

Naisteka lugeja, milline on sinu veregrupp? Kas tundsid enda või oma partneri neis kirjeldustes ära?