Järgneva kuu jooksul tutvustame teile nii kunstpeenist e. dildot kui vibraatorit, selgitame nende erinevusi ja sarnasusi ning anname nõu, kuidas seksimänguasju sujuvalt mängu tuua, ilma et partner end ebameeldivalt puudutatuna tunneks. Alustame dildost.

Kunstpeenis kui kohatäide

Mõnel mehel on raskusi erektsiooniga ja mõnel naisel kulub orgasmini jõudmiseks väga palju aega ja nende sooliste iseärasuste tõttu võib seks kujuneda masendavaks ning rahuldust mittepakkuvaks kogemuseks. Just siinjuures võib olla abi kunstpeenisest. Kui mehe seemnepurse toimub ära suguühte varases etapis või kui naisel kulub orgasmini jõudmiseks rohkem aega kui mehel, võib mees jätkata naise tupe stimuleerimist kunstpeenisega. Selliselt saab seksimäng jätkuda, mis annab mehele aega end jälle laadida ning hoiab naise huvi üleval. Ja kui mees on valmis mängu tagasi tulema, on naine valmis teda vastu võtma.

Hea tupeteraapia

Soomuutuse läbi teinud meeste jaoks on kunstpeenis hindamatu ning arstid kirjutavad seda koguni välja. Operatsiooniga loodud tupp ei ole väga elastne ning vajab sissetöötamist. Siinjuures on abi kunstpeenisest, eriti vahetult pärast operatsiooni. Igapäevase kunstpeenise kasutamise tagajärjel muutub tupp elastseks ega sulgu.

Rahulolu

Mõnele inimesele meeldib, kui nende tupp või pärak on täidetud. Kui tuppe või pärakusse siseneda kas mõne lelu või peenisega, tõmbavad lihased selle ümber kokku. Paljude inimeste jaoks on selline lihaste kokkutõmbamine äärmiselt mõnutekitav.

Visuaalne ja vaimne stimulatsioon

Inimese kõige erootilisem tsoon on tema meeled, ja mida feministid ka ei ütleks, peenis on võimu sümbol. Olenemata sellest, kui suur või väike see on, seostatakse seda võimuga. Partnerisse kunstpeenisega sisenemine võib muuta võimumängu fantaasia tegelikkuseks.

Partnerisse kunstpeenisega sisenemine võimaldab saada hea ülevaate partneri tupest või pärakust, kui see peenise vastuvõtmiseks avaneb. Mõne inimese jaoks on äärmiselt erootiline vaadata, kuidas armuke erutudes kunstpeenist sisse tõmbab ja välja tõukab. Isikliku peenisega partnerisse sisenemisel ei ole meestel võimalik nii head ülevaadet saada.

Eksperimenteerimine

Individuaalsel kasutamisel võimaldab kunstpeenis eksperimenteerida armukese kohalolust tingitud pingeteta. See peab iseäranis paika anusega eksperimenteerimise puhul. Võibolla te tahate seda proovida, aga ei ole kindel, kas see on nii mõnus, kui te arvate, et see võiks olla. Selle asemel, et koos partneriga - pea ees - tundmatusse vette sukelduda, võite seda igasuguse piinlikkustundeta üksi katsetada.

Suuseks

Miks mitte kasutada partneri peal kuntspeenist, sellal kui te talle suuseksi pakute? Sõrmed ja käed on väga erootilised, aga kunstpeenise kasutamine võib talle suurt mõnu pakkuda ja leevendada väsimust, mis andja pool mõne aja möödudes võib tunda.

Turvaseks

Kunstpeenis võib olla väga hea turvaseksi vahend. Te ei pea nakkuse saamise pärast muretsema, kui teie kunstpeenis kannab kondoomi. Te võite kasutada seda koos partneriga, aga vahetage vahepeal kondoomi.

Kindel asi

Kunstpeenis ei ütle teile iial ära ega väsi. Te võite kasutada seda kus tahes ja nii kaua, kui te tahate. Ainus negatiivne asi selle juures on, et ta ei saa teid pärast kaissu võtta, aga samas ei saa ta ka viriseda.