Oh oleks te seda nägu vaid näinud! Sõbrannal silmad suured nagu tõllarattad: “Mis mõttes sulle suured riistad ei meeldi?”

Ma ei ole kunagi hästi aru saanud, miks peaksid! Suure peenisega mehega on tavaliselt väga vaevarikas ja enamasti valus seksida, see nõuab igasugust lisavarustust nagu XL suuruses kondoomid ja hea hulk libestit. Mina pean end kontrollima, tema peab end kontrollima. Ning ikka on valus.

Palju rohkem meeldivad mulle mehed, kellega saab ennast vabalt tunda, kes mu sisse “ära mahuvad” ja nendega on palju vahvam ka uusi huvitavaid asendeid ju proovida. Sobivad kõik kondoomid, mehed ise on kuidagi mõnusamad ja vähem ülbed — hea varustusega mehed on sageli vist ära hellitatud komplimentidega, sest enesekindluse ja ülbuse vahel ei saagi nendega voodis olles sageli vahet teha.
Nii et jah, mulle meeldivad väikese riistaga mehed! Eesti keskmine peenise pikkus on täpselt selline, nagu mulle sobib, nii et ärge muretsege, mehed! Pole teil mingeid peenisepikendusi või pumpasid vaja — leidke õige naine hoopis!