1. Mõni poos on kindlasti parem kui teine

Kui sulle sobib, siis naine-peal ja koerapoos on terve raseduse vältel sinu jaoks mugavad. Lihtsalt veendu, et sa selles teises oma kõhtu kuskile vastu peksma ei hakka. Samuti sobib raseduse ajal teile mõlemale hästi lusikapoos. Tunnistame ausalt, vahel tunned end väsinuna ja sellisel puhul on see lausa ideaalne.

2. Sa oled seksikam, kui arvad

Ära üllatu, kui su kallim sinust oma käsi eemale hoida ei suuda. Sa oled tema jaoks uskumatult seksikas — ilmselt sa ise ei suuda sellest arugi saada. Tunned, et sul ei ole tuju? Las su mees võrgutab sind ja küll see tahtmine ka sinuni jõuab!

3. Raseduse ajal seksimine on täiesti ohutu

Senikaua, kuni sinu jaoks tundub kõik mugav ja hea, on see ka ohutu. Arstid keelavad selle ära ainult kindlatel juhtudel, kui see tõesti vajalik on. Kui tunned muret, siis küsi nõu!

4. Kõik seksperimendid tasub siiski mõneks muuks ajaks jätta

Jooga ja akrobaatika on samuti raseduse ajal lubatud, kuid linade vahel ei tasu väänlemise ja pöörlemisega liiale minna. Võid endale või oma väikesele lapsele viga teha.

5. Su orgasmid võivad olla intensiivsemad kui varem

Kui sa pole veel kindel, kas raseduse ajal seksimist proovida, siis siin on sulle hea argument nõustumiseks — raseduse ajal on naiste närvilõpmed tundlikumad kui varem, mis tähendab, et ka orgasmid on kergemad tekkima. Ja need on ka intensiivsemad.

Allikas: Women’s Health Magazine