Suuseks on armastuse väljendamise ülim vorm kahe inimese vahel. Ei ole enamat, mis te oma armastuse näitamiseks teha saate, kui jumaldada tema peenist!

Peenis kui selline

VAADAKE ta peenist, mitte põgusal pilgul, vaid võtke see oma kätte ja vaadake seda jumaldades. Kui te ta peenist puudutate, see jäigastub, ning teil avaneb võimalus seda tõeliselt uurida.

Esimene, mis te tähele panete, on see, kas ta on ümber lõigatud või mitte.
Järgmisena vaadake peenisetüve. Selle otsas on sibuljas organ, mis on diameetrilt tüvest veidi suurem ja mida nimetatakse tavaliselt peenisepeaks. Peenisepea alune serv ühendab peenisepea tüvega. See on peenise kõige tundlikum koht. Just sellele osale tuleb suuseksi ajal kõige suuremat tähelepanu pöörata.

Te märkate kohe, kus selle ebakorrapärase ringi kaks otsa kokku saavad. Kui teie partner ei ole ümber lõigatud, siis on see ka koht, kuhu kinnitub eesnahk. See tilluke piirkond on keha kõige tundlikum koht ning on võimalik viia partner orgasmini paljalt seda kohta õrnalt keeleotsaga patsutades. Ärge peenisepea ja seda ümbritsevate piirkondade hellitamisel kiirustage.

Peenisepea all on peenisetüvi. Peenisetüvel puuduvad närvilõpmed ning selle hellitamine käsitsi või keele abil ei ole kuigi stimuleeriv, kui peenisepea välja arvata. On üllatav, kui paljud naised arvavad, et peenise üles-alla imemine viib mehe orgasmini. Nii see ei käi! Kui see annab tulemusi, siis seepärast, et teie kurk kõditab ta peenisepead. See on hoopis teie kurk, mis talle suuseksi pakub!

Peenisepea keskel on avaus, kust purskub välja seemnevedelik.

Peenisetüve all asuvad munandid. Munandid on valu suhtes äärmiselt tundlikud ning tavaliselt neid erootiliselt ei stimuleerita. Aga see ei peaks niimoodi olema! Te võite pakkuda mehele palju rohkem mõnu, kui te pöörate munanditele tähelepanu, tehes seda õieti! Näiteks imete neid suus – ühte või kahte korraga.

Niisiis vaadake tema peenist. Õppige põhjalikult tundma eriti tundlikke piirkondi ning olge valmis kasutama oma teadmisi keele ning huultega tema keha kallal, kui te kummardate oma armastava pea tema peenise kohale.

Mõnupiirkonnad

Mehe peenise imemiseks ning talle parima võimaliku mõnu tekitamiseks on vaja oskusi. Kui ta peenis on jäik, katke ühe käega tema munad ning lakkuge keelega õrnalt tema peenisepea alust. Seda tehes panete te tähele, millised piirkonnad talle suurimat mõnu pakuvad.

Kui ta just kivist ei ole, siis annab partner teile viiteid selle kohta, millised piirkonnad tekitavad kõige rohkem mõnu. Kui te olete need piirkonnad välja selgitanud, keskendage tähelepanu nendele.

Enamus meestel on kõige tundlikum piirkond seal, kus peenisepea alumine osa on ühendatud eesnahaga (või kus see oli enne ümberlõikamist ühendatud). Jätkates selle piirkonna lakkumist ja keeleotsaga patsutamist, manate peatselt esile geisri. Kui teil puuduvad oskused ning te tahate teda kiiruga rahuldada, on soovitav seda just selliselt teha, et õppida tema orgasmi isiklike kogemuste najal tundma.

Orgasm

Kui mees hakkab orgasmini jõudma, toimuvad peenises muutused. Need märgid on alati samad, nii et te saate end seemnepurskeks ette valmistada. Peenisepea võib veidi paisuda, mees võib suruda oma puusad ette ja tavaliselt ilmub vahetult enne seemnepurset tillukestele armsatele huultele paar tilka vedelikku. Kui te näete seda või tunnete läbi kondoomi peenisepeas olevat pragu avanemas, siis teadke, et tõetund on kätte jõudmas.