1. Kolm on seltskond!

Austraallased on maailmas esikohal sooviga olla voodis kolmekesi. 28% neist väidab, et on seda juba proovinud ja 26% on kirjutanud selle oma tulevikuplaanidesse.

2. Taktitunne või inetu vale?

58% Austraalia naistest on teeselnud orgasmi. Võrreldes brittide uuringutega, on austraallased päris ausad, kuna brittidest lausa 80% on samuti antud teemal valetanud.

3. Nõudlus ja pakkumine on tasakaalus

77% austraallastest armastab saada oraalseksi, 74% armastab seda anda. Nõudlus ja pakkumine on tasakaalus. Kõik OK!

4. Räägi minuga kui austraallane!

Kui sulle meeldib veidi räpane kõnepruuk, on kängurumaa õige sihtpunkt sinu järgmiseks reisiks. 41,7% väidab, et kasutavad seksikalt räpast kõnepruuki regulaarselt. Kuigi jah, et kõigest aru saada, võib vajada voodisse tõlki. Sinu välismaalsest voodipartneril pole selle vastu ilmselt midagi, sest kolm on ju seltskond ;)

5. Adrenaliinisõltuvus Austraalia moodi

40% austraallastest armastab seksi avalikus kohas, kuna neid erutab mõte vahelejäämisest.

6. Seksikas selfie

Suur osa austraallastest tunnistab, et on kasutanud telefoni aktifotode saatmiseks ja vastuvõtmiseks. Veerand neist hoiab siiani alles oma ekside paljastavaid pilte.

7. 60% Austraallaste lemmiklugu magamistoas on Tina Turneri “What´s love got to do with it?”

60% arvab, et seksida võiks ka nendega, kelle suhtes ei ole romantilisi tundeid.

8. Seks kontorilaual

60% austraallastest on unistanud seksist oma töökaaslasega, kuid alla kolmandiku on seda reaalselt teinud või täpsemalt öeldes: tunnistanud.

9. Spermadoonorluse keeld

Austraalias on illegaalne maksta spermadoonoritele või importida külmutatud spermat. Ühe doonori spermat tohib kasutada maksimaalselt 10 peret.

Ulakat jõulukuu algust, vürtsita seda kindlasti ka Ulaka Kaunitari blogi lugemisega!