Mitte keegi ei saa sulle öelda, et see, mida sa voodis naudid, on vale, kuni teed seda oma kallimaga kokkuleppel. Tõmbame seksi ümbritsevatelt tabuteemadelt loori maha ja lõpetame häbi tundmise. Allolevad nautlemisviisid on need, mille pärast inimesed kõige rohke häbi ja varjamise vajadust tunnevad.

Mitu seksisõpra

Olles noor ja mitte püsisuhtes, on normaalne, et ühe kuu jooksul või miks mitte ka nädala jooksul jagatakse kireleeki mitme erineva partneriga. Püsisuhtesse jõudes tuleb see osa endast maha salata ja ainus õige vastus on „kallis, mul pole enne sind kedagi eriti olnudki“. Naist, kes seksi naudib, peetakse lõdva püksikummiga olendiks, keda korralik mees enda kõrvale välja valima ei peaks. Seks ei ole ainult meeste pärusmaa ja naistel on samasugune õigus seksuaalselt eksperimenteerida, ilma et ühiskond neid maha kannaks. Ühiskond kummardab monogaamiat, kuigi me seda väga edukalt ei praktiseeri. See, mida me tegelikult naudime, jääb tabuks.

Patust priid ei ole ka püsisuhtes olevad naised ja mehed. NBC News tõi päevavalgele silmiavava uudise! Nimelt iga viies naine petab oma abikaasat. Meeste hulgas on petmise protsent veelgi suurem, suisa 28. Petmise põhjuslikke teooriaid on erinevaid. Mehed ja naised on aegade algusest erinevad. Meeste petmise stiimulit seostatakse eelkõige lõbujanu ja vahelduse vajadusega. Naiste puhul aga rahulolematusega.

Miks naised teise mehega hullama hakkavad?

Alguses on ju kõik nii särtsakas. Naise libiidomahlade kadu on kiirem kui meestel. 18–29-aastased naised aga naudivad veel kõrget libiidot ja vajavad rahuldust. Loomulikult on suhtes oluline, et mees suhtleks naise n-ö primaarses armastuse keeles: tunnustaks naist, teeks kingitusi, veedaks kvaliteetaega, vastaks füüsilise läheduse vajadusele või hoolitseks tema eest. Aga olgem ausad, petma ei minda selleks, et oleks kellegagi teatris käia või kellegi kiidulaulu kuulda. Kui ainult neid vajadusi võõra mehega täidetaks, siis ei oleks tegemist petmisega. Naised, kes teisele mehele rohelise tule annavad, võtavad ikka riided ka seljast ära.

Teadlastel on selgitus, miks see nii on ja mida mehed teha saavad, et tulevikus statistika nii hull ei oleks. Ainult penetratiivse seksiga tulevärki magamistuppa ei too ja faktid räägivad enda eest. Naised kipuvad oma mehi 20. eluaastates sagedamini petma kui mehed. Lahutamine on muutunud aasta-aastalt üha tavalisemaks. Kurval kombel on 74 protsenti lahkuminekutest just naiste algatatud.

Mehed seevastu hakkavad kõrvale vaatama 30. eluaastatest alates. Naised on 30. eluaastates keskendunud perele ja karjäärile ning suhte puudujääkidega lepitakse. Kõik, kes arvavad, et keskealine naine on meestele ja oma libiidole käega löönud, on eksiteel. 50.–60. aastates naised lõõvad taas õitsele ja võõrastel meestel on neile jälle midagi põnevat pakkuda. Lapsed kannavad selleks ajaks juba kaela ja fookusesse tõusevad taas naise enda vajadused.

Lubadustest tuleb kinni pidada. Kui on truudust vannutud, siis sellest kõrvale kaldumine peaks olema kokkuleppeline. Ühiskonnana me ei mõista paare, kes on n-ö vabas suhtes. Nad vist ei hooli teineteisest? Samas on üks kõige enam levinud seksuaalne fantaasia seks teise partneriga – petmine. Vaheldust magamistuppa saab tuua ka muud moodi kui kõrvale hüpates. Sekslelud on suhtesse särtsu lisamiseks suurepärased abivahendid.

Anaalseks

Miks anaalseksi ikka veel tabuks peetakse? Suuresti sellepärast, et seda ei mõisteta. Loetlege sõrmedel, mitut inimest oma tutvusringkonnast tead, kes on tunnistanud, et naudib anaalstimulatsiooni? Tegelikkuses on 40 protsenti naistest anaalseksi vähemalt proovinud, ent häbenevad seda tunnistada. Meeste puhul seostatakse eesnäärme stimulatsiooni omasooiharlusega. See, kust kaudu inimene seksuaalse naudingu saab, ei määratle tema seksuaalset orientatsiooni.

Naise kliitori mõnunärvid ulatuvad sügavale vaagnasse ja anaalseks on üks naise 11 orgasmiliigist. Mehed saavad eesnäärme stimulatsioonist kohati võimsama orgasmi, kui peenise kaudu. Saame anaaltabust üle! Oluline on alustada anaalset „treeningut“ väiksemate anaaltappidega või siis sõrmega. Esimeseks korraks on peenis liiga suur.

Sa ei saa orgasmi

Kui oled üks neist naistest, kes ei saa orgasmi, siis tere tulemast klubisse! Tuhanded naised teesklevad, kas siis meelega või eneselegi tunnistamata, et nende suguelu on ilutulestik. Iga episood linade vahel lõppeb orgasmiga. Teadlased on tõestanud, et naised penetratiivse seksiga orgasmini ei jõua. Mehed aga pühendavad napi minuti kuni kaks eelmängule ja kliitori massaažile. Olles sõlmed partneriga sidunud ja püsisuhteranda sõudnud, siis sealt edasi on tabu oma kaasale või sõpradele öelda, et kodune seks on keskpärane. Mõnus on, aga orgasmi ei kusagil. Veendumaks, kas see ikka on tabuteema, küsi kolmelt sõbrannalt, millal nad viimati päris orgasmi said? Kas üldse? See on teema, millest tuleb avameelselt rääkida, sest vastasel korral ei muutu midagi.

Leia enda ja oma kallima parimad vallatustesahtli ulakused e-poest ja usalda enamuse arvamust, missugused sekslelud täidavad oma eesmärki

Saadame kauba diskreetselt pakendatult ja ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid