Multiorgasme on mitut tüüpi

Kuidas sa peaksidki multiorgasmi kogema, kui sa ei tea, mida see endast täpsemalt kujutab? Kas teadsid, et seda on tegelikult kolme tüüpi:

üksikud, terviku moodustavad orgasmid — iga orgasmi vahele jääb pisut pikem paus
väikeste pausidega orgasmid — orgasmide vahele jääb 2-3minutiline paus, mille jooksul keha jõuab hetkeks maha rahuneda
orgasmiseeria — järjestikuseid orgasme eraldavad vaid mõned sekundid

Niisiis on täiesti võimalik, et oled tegelikult multiorgasme kogenud, kuid polnud sellest teadlik. Paljud naised arvavad, et multiorgasm peaks olema pikalt kestev seeriaorgasm, kuid tegelikult on ka pikemate pausidega orgasmid üks multuorgasmi tüüpe.

Pea ka meeles, et naistel on palju lihtsam multiorgasme kogeda kui meestel — nad ei pea vahepeal puhkama ja pausi pidama.

Sa oled tõeline seksikiisu

On teada tõde, et kõrgema enesehinnanguga naistel on nauditavam seksuaalelu ja nad kogevad ka regulaarsemaid orgasme. Kui naine on vahekorra ajal pinges või närvis, muretsedes näiteks oma keha pärast, siis ei ole ka multiorgasmid kuigi kerget tulema, ühest ainsast rääkimata.

Püüa alustada endast — tunne end oma kehas hästi ja tea, mida sa tahad. Nii õpid peagi, kuidas seda ka saada.

Sa tead, kuidas ise “hakkama saada”

Kui naine hakkab alles multiorgasme tundma õppima, tuleb talle suuresti kasuks, kui ta vahel ka soolot teeb. Masturbeerides puudub vajadus endast kellelegi head muljet jätta või teise naudingule keskenduda — see on läbinisti egoistlik tegevus, mis annab sulle aega, et enda keha paremini tundma õppida.

Kui sind vaevab masturbeerimise ajal ülitundlikkus, siis keskendu vahepeal peale kliitori ka teistele puntkidele kliitori ümbruses. Mitmed naised avastavad end rahuldades, et neil on veel rohkem kohti, mille puudutamist nad naudivad isegi enam kui otseselt kliitoriga tegelemist.

Sa oskad vajutada kõiki õigeid nuppe

Me kõik oleme kuulnud G-punktist, kuid naise kehal on palju rohkem nuppe, mille vajutamine häid tulemusi toob. G-punkt pole sugugi ainus paik, mis aitab sul multiorgasmideni jõuda — tegelikult on naise kehal kümme erinevat kohta, mille stimuleerimine mõnusate orgasmideni viib, nende hulgas nibud, kliitor, tupp ja pärak. Osates saada naudingut enam kui ühest punktist saab keha viia tõelisse mõnulainesse, mis võib lõppeda multiorgasmiga.

Sa tead, et ajastus on oluline

Naised kogevad multiorgasme paremini, kui pole teisi segavaid faktoreid. Seega on nädalavahetused ja puhkused parim aeg seksis midagi uut ja huvitavat katsetada.

Ajastuse alla kuulub ka rütm seksi ajal — rütmiga kaasa minemine rahustab naist, aitab tal lõdvestuda ja lõppeb palju suurema naudinguga. Kui naine ei leia seksi ajal mehega ühist rütmi ja tasakaalu, teevad närvid oma töö ja orgasmi saada pole nii lihtne.

Milline oleks siis õige rütm? Kõige erutavam on naisele rahulik ühtlane tempo, mille jooksul stimuleeritakse ka erinevaid mõnupunkte. Selleks, et ilutulestikuni jõuda ei pea ju pikalt ringi kargama, piisab vaid väikesest tikutõmbest. Sama reegel kehtib ka seksis — pisikesed liigutused võivad viia suurte tulemusteni.

Libedus on võti

Kinnisvaraäris korrutatakse kõige olulisemat: asukoht, asukoht, asukoht! Jah, õige koht on ka seksis oluline, kuid veel olulisem on libedus, libedus, libedus! Selleks, et seks oleks nauditavam on äärmiselt oluline, et naine oleks pidevalt “märg”. Teadagi aitab siinkohal pidev erutus ja stimuleerimine, kuid kui nendest ei piisa siis ära tunne piinlikkust ja haara julgelt libesti järele. Varem või hiljem vajame me kõik seda, sest mida vanemaks naine saab, seda kuivemaks muutub ka tema tupp. Kurb, aga tõsi.

Sa tunned õigeid poose

Misjonär ei ole sugugi ainus poos maailmas ja doggy-style pole enam ammu ekstreemne. Selleks, et oma orgasmišansse suurendada, pead end voodist pisut kergitama. Aseta pepu alla padi või tõsta lihtsalt puusad kõrgemale, nii et mees saab siseneda põlvili olles. Miks? Puusade kõrgemale tõstmine lühendab tegelikult veidi su tuppe, mis on nauditav mõlemale partnerile. Niisiis, kalluta end julgelt kuni leiad just selle õige asendi.

Nii lihtne see ongi. Selle asemel, et kadestada teisi naisi hakka usinalt endaga tegelema — las teised kadestavad vahelduseks sind!

LOE KINDLASTI KA:


Allikas: iVillage.com