Müüt: vananemine kahandab orgasmi saamise võimet.

Tänu usalduse kasvule, enesekindlusele ja suurenenud intiimsusele pikaajalises suhtes, kogevad naised vanuse suurenedes tegelikult hoopis paremaid orgasme. Lausa 70% 50ndates olevatest naistest tunnistas, et koges orgasmi oma viimase vahekorra ajal. Mida vanem sa oled, seda paremini oled tuttav oma kehaga ja sellel olevate mõnupunktidega.

Fakt: paljudel naistel valmistab orgasmi saamine raskusi.

Ära lase end mõjutada ajakirjandusest ja filmitööstusest. Fakt on see, et 1/3 naistest kogeb raskusi orgasmi saavutamisega seksi ajal ja lausa 80% tunnistab, et orgasmi saamiseks ei piisa ainult vaginaalsest vahekorrast. Seetõttu peavad naised eksperimenteerima ja leidma sellise sügavuse, surve ja rütmi, mis avab neile tee orgasmide taevasse. Kui on soov koos partneriga see teekond läbi käia, võiks giidiks valida Lelo Tiani 3, Lelo Tara või Lelo Ida vibraatori paaridele.

Müüt: sinu võimetus orgasmi saada on sinu partneri, mitte sinu probleem.

Kuigi sinu partneri sooritus mängib suurt rolli, pea meeles, et iga väljakutse, mis paarissuhtes ette tuleb, eeldab kahepoolset vastutust. Suurendamaks oma partneri võimekust pakkuda sulle orgasme, tutvusta talle vibreerivat armurõngast Je Joue Mio. See aitab tal mõista, mida tähendab erinev rütm ja tempo sinu jaoks ning mida sa naudid enim.

Müüt: erinevat liiki orgasmide järjestikune kogemine õnnestub vaid tantristidel.

Ausalt öeldes on partneriga täpselt samal ajal orgasmini jõudmine enamasti väga harv nähtus ning tegelikult ei ole selleks ka mingit vajadust. Suur osa naistest on võimelised kogema järjestikuseid orgasme, kus ühest orgasmist rullub lahti teine ja sealt edasi kolmas ja neljas. Kusjuures iga järgnev orgasm on veelgi magusam kui eelmine. Enamasti õnnestub saavutada seda naistel vanuses 40-60 aastat, kuna nad suudavad voodis paremini lõdvestuda.

Fakt: orgasmi on kergem saada pikaajalise partneriga.

Kuigi mõnikord võib tunduda, et kire säilitamine voodis oma kauaaegse kallimaga nõuab aina suuremat pingutust, muutub orgasmide osas kõik järjest kergemaks. Naised tunnevad ennast voodis vabamalt mehega, kes neid läbi ja lõhki tunneb ja suutlikkus lõdvestuda on kindlasti üheks orgasmi eelduseks. Pinges naine, kes ei tunne end oma kehas hästi ja kardab oma nõrku kohti partnerile näidata, võtab võimaluse naudinguid tunda nii endalt kui partnerilt.

Müüt: kondoomid muudavad orgasmide saamise naisele raskemaks.

Kui kondoomi kasutamine võib tähendada, et mees ei saa vahekorrast maksimaalset naudingut, siis pole ühtegi tõendit selle kohta, et kondoomi kasutamine võiks takistada naisel orgasmi saamist või pikendada selle saamiseks kuluvat aega. Vastupidi, kondoomid on kaetud ohtra libestiga, mis teeb seksi nauditavaks ning osad mehed ka kestavad kauem, kui kondoom nende tegevusi kontrollib.

Fakt: naised on võimelised saama orgasmi ilma füüsilise stimulatsioonita.

See on tõsi! Sellised orgasmid kaasnevad tavaliselt fantaseerimisega või erootilise unenäoga, kuid võivad naisi üllatada ka täiesti juhuslikel hetkedel igapäevaseid majapidamistöid tehes. Ühest küljest on see paljude naiste unistus, kelle jaoks orgasmini jõudmine on väljakutse, teisest küljest võib asi lõppeda ebanormaalse keha funktsioneerimisega, kus naine võib kogeda lausa 100 spontaanset orgasmi päevas.

Müüt: orgasmil on kindel hääl.

Jah, osadel naistel kaasnevad orgasmiga valjud oiged, kuid samapalju on neid, kes jäävad sõnatuks, osa hakkab nutma, osa naerma. Meedia aga õpetab, mismoodi häälitseb üks naine, kes tegelikult orgasmi on saanud ja see kõlab umbes nii: “Oooohhh-aaaah-ohhh-ahhhh-uuuuu-aaaa”. Tegelikult on aga igal naisel oma unikaalne orgasmi hääl ja ma palun, et sa annaksid vähemalt korra elus sellele võimaluse oma magamistuppa tulla. Kui sa kardad seda partnerile näidata, luba sel vähemalt külastada end soolosessiooni ajal. Kogemus on võrratu!

Müüt: orgasmita seks on halb seks.

Miks küll mõelda seksides ainult lõppeesmärgile? Miski, nii hea nagu teineteise vastastikune hellitamine võiks ju kesta terve igaviku.

Pea meeles: seks nagu ka elu, on teekond, mitte sihtkoht — naudi seda siis igal sammul!