1. Sa arvasid, et tal on kondoom. Ta arvas, et sul on kondoom. Ja te saite seda teada sel hetkel, kui seda kõige rohkem vaja oleks. Ega siis midagi, riided selga ja teleka ette filmi vaatama. Või äkki läheks küsiks naabrilt?

2. Sa jõuad tema juurde ja avastad, et ta pole oma kodu vähemalt viis aastat koristanud. Ta pani tuled põlema ja sul tekkis põgenemissoov. Kas see on tõesti žilett, mis tal seal kraanikausis vedeleb? Kui kaua see pitsakarp siin voodi kõrval olnud on? Kes teab, mis seal linade vahel siis veel on? JOOKSE!

3. Pesupäev on alles homme. Kõik su pitsiline-satsiline kena pesu on kenasti mustapesukorvis. Ja sinul on jalas tõelised vanaematrussikud. Ja sa oled oma unelmate mehega tema juures diivanil. Ja te suudlete. Ilmselt liigute ka kohe magamistuppa.

4. Ups, sa jäid suuseksi ajal magama. Mitte, et ta igav oleks. Pigem on probleem selles, et te tantsisite terve öö ja nüüd oli sul lihtsalt niivõrd hea ja lõõgastav. Ära üritagi, talle sa seda välja vabandada ei suuda.

5. Ta korterikaaslased on kodus. Ja üllatus — need on ta vanemad! Loomulikult oleks eelnev hoiatus olnud meeldiv, sest siis oleksite te saanud sinu juurde minna. Nüüd aga pead sa leppima olukorraga, kus sinu hääl tema ema üles ajab või kus te hommikul kõik koos rõõmsalt terve perega pannkooke sööte.

6. Sa oled ta koera vastu allergiline. Ja tema korter on kõik Muki karvu täis. Ja see väike tegelane tuleb sind ka rõõmsalt tervitama. Oh seda õnne!

7. Ta tahab teie ööd filmida. Nägemist!

8. Su kaaslane on liiga purjus. Ta on lausa nii purjus, et ta läks tund aega tagasi vannituppa ja pole sealt veel väljunud. Targem on takso tellida ja koju minna. Enne katsu veenduda, kas ta ikka hingab. Kui kõik korras, siis lase varvast!

9. Su vibraator on su öökapil. Läksite sinu juurde ja esimese asjana hakkab sulle loomulikult silma erkroosa vibraator, mis kenasti öökapil ilutseb. Äkki ta ikka ei näinud seda?

10. Ta on liiga karvane. Kas ta on libahunt? Kas täna on täiskuu?

Allikas: Women's Health Magazine