Lisa magamistuppa seksikust

Ümbritse end asjadega, mis mõjuvad sulle rahustavalt ning tekitavad sensuaalset meeleolu. Näiteks siidiselt pehmed voodilinad, erootiline pilt seinal või muskuselõhnalised küünlad. Lisaks lõhnale täidavad nad magamistoa maheda valgusega, mis on meeleolu loomisel ääretult tähtis.

Tee oma kehale head

Naudingud peaksid su keha tihemini külastama, kui varjutused taevakehi. Paku neid endale läbi erinevate tegevuste — tee trenni, mine kuuma vanni või lase oma kaaslasel sulle massaaži teha. Lubatud on kõik, mis sind ja sinu keha rõõmustavad!

Treeni oma vaagnapõhjalihaseid

Vaagnapõhjalihaste treenimisel on palju kasutegureid. Näiteks tugevamate orgasmide saamine — trenn parandab tupelihaste verevarustust ning tundlikkust. Tupekuule on erinevaid, mistõttu tasub vaadata Ulaka Kaunitari videot nende valimisest. Tugevamate lihastega oled valmis vastu võtma orgasme, mis haaravad su keha enda rüppe!

Loo endale rituaal

Leia need asjad, mis sind õigele lainele viivad ning tekita neist endale rituaal. Pitsiline pesu, seksikas muusika ja kasvõi konkreetne viis oma kaaslasele lähenemiseks või tema suudlemiseks — kõik see on osa sinu võluvast mängust. Rituaal kinnistab need naudingud, mis sellega kaasnevad ning nõnda saab võimalikuks enese ilma erilise vaevata käima tõmbamine tulevikus.

Proovi uut mänguasja või poosi

Keha vajab aeg-ajalt midagi uut ja huvitavat, et end erksana tunda ning võimaldada sulle ennast paremini tundma õppida. Vibraatorid on suurepäraseks viisiks üksinda piiride kompamiseks ning uute naudingutega tutvumiseks. Meie keha mäletab orgasme ning tahab nendeni alati tagasi küündida — alateadvus otsib pidevalt meetodeid, kuidas neid uuesti kogeda. Kaaslasega võta ette üks kaardimänguõhtu — KamaSutra kaartidel on palju põnevaid poose, mis ootavad magamistoas proovimist!

Mida rohkem sa oma seksuaalsusesse ning rahulollu panustad, seda õnnelikum sa oled. Päriselt ka. See paistab lausa kilomeetrite kaugusele!