Lorna, võib erutuda nii koristades kui ka toidupoes piima valides ning autoga üle lamava politseiniku sõitmine lõppeb tavaliselt orgasmiga. Selles kõiges on süüdi meditsiiniline konditsioon, mida tuntakse kui “pidev genitaalide erutumise häire” ja mis põhjustab pidevat tuksumist, mida leevendab vaid orgasm või aeg.

Lorna tunnistas portaalile Daily Star, et isegi oma kallimale, 48aastasele Henry Snowdenile mõtlemine võib seda esile kutsuda ning kord olevat see tunne kestnud kogu päeva, mis tähendas, et ta ei saanud kodust lahkuda ja suutis end vaevu liigutada.

“See kõlab küll hea konditsioonina, aga see on ebamugav, väsitav ning juhtub ükskõik kus ja ükskõik millal,” selgitas Lorna ja meenutas lisaks korda, kui ta sõitis üle lamava politseiniku. “Mul vedas, et ma ei teinud avariid, sest kaotasin oma keha üle kontrolli.”

Kord erutus Lorna ka keset toidupoodi. “Ma pidin hoidma riiulist kinni ja inimesed vaatasid mind veidralt,” meenutab ta. “Teisel korral mainis üks mu sõpradest mu poiss-sõpra ja sattusin paanikasse.”

Muide, Lorna poiss-sõbrale olevat naise konditsioon esialgu nalja pakkunud, aga nüüd ei saa nad isegi suudelda, sest see võib lõppeda orgasmiga. “Ta loeb kolmeni ja ütleb seejärel: “Nüüd ta plahvatab!” Ta jääb ööseks kolmapäeviti ja reedeti ning siis me seksime — see on mõnus, sest muul ajal on see piin,” avaldab naine. “Ühest küljest olen sellest konditsioonist väsinud, aga kui orgasm on imeline, ei taha ma sellest loobuda.”