Oled ju kuulnud, kuidas naised räägivad, et nende mees on ühtlasi ka nende parim sõber?

See tähendab seda, et naine usaldab sind rohkem kui oma parimat sõbrannat. Ta tunneb ja teab, et sinuga võib kõigest rääkida.Seesugust emotsionaalset sidet, lähedust oma mehega ihkab iga naine, kuid paraku pole enamus mehi usaldusväärsed, sest nad on naise usaldust varem kuritarvitanud ja nüüd on nad sellest ilma.

Kuidas naise usaldust võita?

Valem, kuidas nii meeste kui ka naiste usaldust võita, on täpselt sama: käitu oma sõnade järgi. Jah, pea oma sõna ja tee seda, mida sa oled lubanud teha. Ära kunagi anna lubadust, mida sa täita ei suuda, või mille kohta juba ette tead, et sa ei kavatsegi seda täita.

Kui sa praalid oma sõprade ja tuttavate ees, et sa mitte kunagi ei osta Audi A6 Avanti, sest sellega sõidavad ainult luuserid, kuid mõne aja pärast ikkagi ostad selle auto, oled hoopis sina kõigi aegade kõige suurem luuser!

Kui sa oled raamatupidaja ja lubasid kliendile bilansi saata nädala lõpuks, siis pea oma sõna. Saada see bilanss nädala lõpuks, mitte 2-3 nädalat hiljem!

Midagi veel?

Alati räägi tõtt, ära valeta. Räägi tõtt isegi siis, kui tunned, et parem oleks vist valetada. Parem valus tõde kui mitteusutav vale.

Nii lihtsad asjad?

Lihtsad jah, kuid paistab, et enamuse jaoks on need kohutavalt keerulised.

Jäta meelde! Inimese usaldusväärsus maksab elus palju. See on tunduvalt tugevam valuuta kui raha. Ära seda kunagi devalveeri!

Millest siis naised oma meestega rääkida tahavad?

Absoluutselt kõigest. Tööst, päevakajalistest asjadest, naabritest, tulevikuplaanidest, suvi la katusest, kor teriremondist, vanemate abista misest, suguvõsa kokkutulekust, kodutöödest, muruniitmisest, kodu masina remontimisest, puudelõhkumisest, poes käimisest, söögitege misest, voodist, riidekapist, laste suvelaagrisse sokutamisest või vanavanemate viimisest, muredest, rõõmudest, uudistest, filmidest, , meestest, naistest, reisimisest, armastusest, seksist ja tervisest — tavalistest asjadest.

Kui sa arvad, et oma naisega tavalistest asjadest rääkida ei saa, siis tee ikkagi proovi! Alusta mingi lihtsa teemaga ja vaata, mis saab! Kui näed, et naine ei võta vedu, saad jutuajamise alati spordi, tuumafüüsika või välispoliitika juurde tagasi suunata. Millegipärast arvavad mehed, et naistega tuleb ainult ülitarka juttu rääkida.

Millest see arvamine neil tuleb?

Üldlevinud arvamus on, et naistele meeldivad targad mehed. See aga ei tähenda, et sa pead oma tarkusega eputama. Kui ainus tugevus on intellektuaalsed teadmised, siis oled sa plindris, sest üle 2 minuti ei viitsi sind keegi kuulata. See on küll väga tore, et sa lõpetasid füüsika eriklassi, kuid ausalt öeldes ei huvita see kedagi. Sama jutt on mul neile, kes oma ajalooalaste faktiteadmistega eputavad.

Sellepärast „nohikud” inimestega suhtlemisel hädas ongi, kuna nende teadmised on liiga ühelaadsed. Kui sulle meeldivad ainult arvutid ja programmeerimine või sport, siis oled sa igav inimene!! Aga naised on inimesed, mäletad?

Mäletan.

Kuna naised on inimesed, siis nagu meestel, on ka neil probleeme ja muresid! Jah! Üllatus-üllatus, naiste elu ei ole midagi nii muretu, kui mehed arvavad. Naised on ka pidevalt stressis (nagu mehed), ka neil lähevad juuksed halliks (nagu meestel). Ega siis neid juuksevärve telekas niisama hommikust õhtuni reklaamita. Need on ikka selleks, et naised oma halle juuksekarvu varjata saaksid.

NB!Naised lähevad meestest kiiremini halliks, sest paljudes küsimustes vaevavad nad oma päid kordades rohkem kui mehed. Seepärast on ääretult tähtis, et naine saaks end oma mehele tühjaks rääkida.

Stressis naine vist ei taha eriti seksida?

Tubli, et sa seda tead! Stress tõepoolest madaldab naiste seksihimu märkimisväärselt.

Mehe ülesanne suhtes ongi naise stressi maandada. Mees peab naiselt võimalikult palju muresid ja pingeid maha võtma. Kui naine vabaneb stressist ja mees on ka romantiline, tahab (iga) naine hullupööra seksida. Tunduvalt rohkem kui mees. Ja mida paremat seksi oskab mees naisele ANDA, seda naine ka seksida tahab. See on väga loll arvamine paljudel meestel, et naistele seks ei meeldi. Naistele meeldib seks kohe väga-väga, ainult et mitte iga mehega.

Seda võib vaadelda ka kui looduslikku valikut — naine soovib liiki jätkata ainult tugeva ja targa isasega.

Suhtes olles võib naisega tema probleemidest rääkida, aga tutvumise faasis mitte?

Täpselt nii. Naisega tutvumisel ei ole tõesti soovitav üksteise muredest rääkima hakata, sest uute inimestega tutvutakse ikka selleks, et oma argipäevast korraks eemale pääseda.

Uus tutvus tähendab värskust.

Inimesed teevad igavat tööd, neil on igavad sõbrad, ja nad otsivad vaheldust. Miks inimesed pidutseda tahavad? Ikka selleks, et oma argielu eest põgeneda.

Et romantilised tunded tekiksid, peab vestlus olema kergetel teemadel. Sa pead naise jaoks olema lõbus, üllatusi täis ja natuke ka salapärane. Sa pead naisele andma võimaluse sind pikka mööda avastada. Kui sa hakkad kohe psühhiaatrit mängima, „tapad” sa naise ja enda sees need „romantika

seemned” ära, mis alles idanema tahavad hakata. Tulemuseks on see, et naise atraktsioon sinu vastu kaob ja ta näeb sind rohkem nagu oma vennana kui mehe rollis, kellega seksida.

Sellepärast ei maksa naisega ka kohe alguses tunniseid telefonikõnesid pidada, sest sa räägid endast liiga palju ära, ja siis ei ole sa enam huvitav. Naisel ei ole enam midagi avastada, tal hakkab igav ja ta liigub edasi järgmise mehe juurde.

Kuidas naisega suhtes rääkima peab?

Tunne ta vastu huvi! Küsi, mida ta mõtleb. Kui sa oled usaldusväärne mees, siis tuleb ta ka ise sinuga rääkima. Sel juhul ajaleht käest ära, lülita telekas välja ja ära vahi vastasmaja katust, vaid KESKENDU naisele! Kuula ära, mida tal öelda on. Ta ei tule niisama laterdama.

Ainult kuulata?

Sinu ülesanne on kuulata, ja kui ta küsib su arvamust, siis seda ka avaldada. Tihtipeale piisab ainult sellest, et keegi kallis ja mõistev inimene teda lihtsalt ära kuulas, ja ta leiab ise lahenduse oma muredele, sest ta sai need südamelt ära rääkida.

Mõnikord venivad need vestlused ka poole ööni. Kannata see ära, see on seda väärt. Sa õpid naise kohta nii mõndagi, mida sa varem ei teadnud. Teada saad ka sellist infot, mida saab hiljem seksuaalsetes situatsioonides suhte vürtsitamiseks ära kasutada (fantaasiad, unistused, soovid…).

NB! Eriti tähtis on naine ära kuulata siis, kui tal on tööl midagi halvasti läinud või kellegagi konflikt tekkinud. Kui teil on juba ka laps, siis on sinu ülesanne jagada ka lapsekasvatamise muresid. Pea meeles! Mitte kunagi ei tohi astuda naise vaenlase leeri! Kui sa seda teed, ei andesta naine sulle seda mitte kunagi! Ta võib teha küll hea näo ja sind ära petta, kuid sisimas jääb ta sind põlgama. Lisaks sellele kaob tal ära huvi sinuga seksimise vastu. Kui teil on lapsed, siis jääb ta sinuga kokku laste pärast, kuid petma hakkab ta sind päris kindlasti.