Jah, masturbeerimine on minu jaoks regulaane tegevus, osa mu hommikusest rutiinist. Miks? Sest olen avastanud enda jaoks, et just sel viisil stressan ma vähem ja olen ka parem tüdruksõber (enne, kui keegi küsib, miks ma lihtsalt oma mehega ei seksi, siis ütlen ära, et me elame eraldi korterites).

Mul on üsna pingeline töö, kiire elutempo ja ma ei suuda oma mõtteid välja lülitada. Lisaks on mul ärevushäired ja lähen kergesti paanikasse. Selleks, et ma saaksin korrakski lõõgastuda ja mõtted peast välja, asungi kätega asja kallale (sõna otseses mõttes). Masturbeerimine aitab!

Mõnad aega keskendun ainult ühele eesmärgile: orgasmile. Unustan e-kirjad, koosolekud, mis mind ees ootavad, õhtusöögi, mis endale ja mehele valmistama pean, õelapsele sünnipäevakingi ostmise jne.

Ja kui eesmärk saavutatud, on mul palju parem olla. Ja vähemalt ma ise tunnen, et mind ootab ees ka palju parem ja edukam tööpäev!

See ajab lugejaid kindlasti närvi, paljud ei usugi mu juttu, aga see on tõsi. Ma ei saa väita, et ma teen seda iga päev, aga olgem ausad, 80% hommikutest küll. Ja soovitan ka teistel naistel oma keha tundma õppida.