"Mul ja mu mehel, kellega ma olen olnud koos viis aastat, on ekstreemselt suur seksinälg ja see on meil mõlemal esimene suhe, kus mõlemad osapooled on täpselt sama "näljased".

Kui mõtlen oma eelnevatele suhetele, on mu partnerid ikka ühel hetkel väsinud. Tulevad vabandused stiilis "oh ma olen täna nii väsinud", "mu keha on trennist läbi", "tööl oli nii raske päev"... Ja mina olen mossitades siis leppinud, sest ega sa ei saa ju teist inimest seksima sundida. Aga eks need suhted on ühel või teisel põhjusel ka läbi saanud.

Aga õnneks tutvusin oma praeguse elukaaslasega, kellega oleme juba nii pikalt koos olnud ja pole tänaseni kunagi liiga väsinud olnud, et seksida.

Tänaseni võtame (jah, reaalselt planeerime ette) nädalas vähemalt ühe päeva, mil me pühendume täielikult teineteise rahuldamisele. Seksime sel juhul enamasti vähemalt kuus tundi jutti, kord saime kätte isegi kümnetunnise piiri (sealt edasi oli juba liiga valus). Tõeline seksmaraton!

Kui nüüd keegi küsib, et kuidas see üldse võimalik on, siis täna lugesin ühe suhtenõustaja artiklit ja sain vastuse: me võtame oma sekselu kui hobi. Kui sul on kirg mingi ala vastu, siis sa oled ju ka võimeline sellele päriselt pühenduma? Päriselt näiteks võtma kümme tundi ja läbima triatloni või pühendama terve päeva lugemisele, et saada mingil alal targemaks. Täpselt sama teeme meie seksiga, sest see on meie suur hobi.

Seega, kui sina tahad ka, et teie suhtes oleks rohkem seksi, võtke seda kui hobi. Arendage end, käige sekspoodides uut varustust ostmas, lugege nippe-trikke, õppige uusi poose..."