Mis on need põhjused, miks mees vahel sinu tehtud suuseksiga rahul ei ole? Kuidas seda parandada?

Sinu suu on kuiv ja see teeb talle haiget

Alati ei ole suu iseenesest sülge täis. Jälgi, et sa tarbiksid piisavalt vedelikku, siis suureneb ka süljeeritus. Kui see ei aita, kasuta libestit ja otsusta seekord hoopis oma käe kasuks.

Kui sul tõesti on probleem süljeeritusega, proovi lükata meheau veidi sügavamale

Sest ka see peaks aitama süljeerituse suurendamisele. Muidugi proovi tunnetada oma piire ja ära lükka nii kaugele, et sul tekib okserefleks. Siis võid kindel olla, et teie mõlema isu on pikaks ajaks kadunud.

Ära heida meelt, kui mees tippu ei jõua

Nii uskumatu kui see ka poleks, siis kõik mehed ei saa suuseksi tõttu orgasmi. See võib neile küll meeldida, aga see tunne ei pruugi olla üldse nii hea kui tavaline seks. Või ei ole mees lihtsalt harjunud. Anna talle aega.

Sa ei pea tema ees põlvitama

Võib-olla oled pornovideotest näinud, et naine põlvitab mehe ees samal ajal, kui teeb talle suuseksi. Kui see mõte on sulle vastumeelt, siis sina ei pea ju nii tegema. Vali ükskõik mis asend, peaasi, et see oleks sulle endale mugav. Ka mees saab aru, kui sa protsessi ei naudi.

Ära heitu sellest, et mees ei ohi

Kõik mehed ei ole suured häälitsejad, osad neist naudivadki vaikuses. Ja see ei pruugi üldse tähendada, et sina midagi halvasti või valesti teeksid.

Allikas: Cosmopolitan