Eelmängu tehes liiguvad naised tavaliselt kohe nabast allapoole, kuid mehe kehal on peale selle ühe peamise koha veel palju punkte, mida ei tohiks jätta tähelepanuta.

Üheks selliseks kohas on nibud. Naiste omad on väga tundlikud, kuid samuti on meeste omad, mis võivad olla isegi tundlikumad kui naistel, sest tavaliselt neid ei puudutata eriti. Paljudel meestel aitab nibude stimulatsioon jõuda kiiremini võimsa orgasmini. Kuid kuidas mängida mehe nibudega nii, et tal oleks ääretult mõnus, kui sa ei ole selles vallas väga kogenenud?

1. Alustada võiks õrna lakkumisega, mis on väga erutav. Tee nibude ümber väikeseid ringe ning tõmba vahepeal keelega narritamiseks üle terve nibu. Kuid alusta aeglaselt ning mine vaikselt järjest kiiremaks, niimoodi kasvatad pinget.

2. Kui olete juba mitmeid korda keelega katsetanud, võib kasutusele võtta erinevaid mänguasju, mis samuti nibusid stimuleeriksid, näiteks on olemas mänguasjad, mis tõmbavad nibud vaakumisse, mis võib osade meeste jaoks olla tõeliselt erutav.

3. Võid katsetada õrna näksimisega, kuid pea meeles — seda peab tõesti tegema nii õrnalt kui oskad, või muidu saab su kaaslane väga haiget ning ei ole arvatavasti enam kunagi nõus sellist asja proovima.

4. Kogenenumad nibumängude harrastajad võivad proovida kasutada ka nibuklambreid, mis on ideaalsed paarikestele, kes harrastavad ka muidu karmi seksi või sadomaso. Eriti kogenenud paarid võivad kasutada nibude peal ka kuuma vaha.

Allikas: Cosmopolitan