“Olen nüüd aasta aega oma praeguse elukaaslasega koos olnud ja üks asi on mind algusest peale häirinud. Ja häirivaks teguriks on tema peenis. See on nii uskumatult väike, et ma isegi ei tunne seda enda sees.

Muidu on kõik suurepärane. Ta on väga noor, aga tal on juba oma maja (mitte korter!), imeilus auto, palju raha ja hea töökoht IT-valdkonnas. Me saame hästi läbi, armastame üksteist, veedame meeletult ägedaid nädalavahetusi koos ja käime kogu aeg väljas söömas.

See on täpselt selline elu, millest ma alati unistanud olen. Aga no see peenis… see on nagu viinamari. Mees ise heidab selle üle nalja, et “head asjad tulevadki väikestes pakendites”. No ha-ha tõesti!

Mõned kuud tagasi sattusin juhuslikult kokku oma eksiga, kes soovis väga näidata mulle oma uut elamist. No mis selles siis halba on? Kuna meil tõesti oli imeline sekselu, siis võib-olla ma jah natuke flirtisin temaga ja ilmselgelt ei suutnud ta mulle vastu panna ning õnnistasime tema uue voodi kohe sisse.

Nüüd teeme seda juba mõned korrad nädalas. Kuna elukaaslasel on palju tööd ja pikad päevad, ei oska ta ka midagi kahtlustada. Nüüd olen ma oma eluga väga rahul, sest mu eks viib mind alati seitsmendasse taevasse, mistõttu saan ma olla parem naine ka oma elukaalsasele.

Aga kurb on ikka, sest ma ei tohiks talle nii teha. Kuid mul on ju ka vajadused. Mida küll teha?”

Allikas: The Sun