Aja ta hulluks

Mehed töötavad võrdlemisi lihtsalt — mida rohkem erutunud nad on, seda suurem on ka nende peenise verevarustus. Tõlge: aja ta lihtsalt täiesti pöördesse — kiusa teda ja ära anna end kohe kätte, isegi kui ise ka enam ei kannata. Usu, see on seda väärt.

Tee harjutusi

Nüüd on aeg kogu oma jõud ühte kohta koondada ja tuntud Kegeli harjutusi tegema hakata. Kui tõmbad end alt pingesse, tekitad ka suurema hõõrdumise. Lõbu ja mõnu mõlemal laialt!

Julgusta teda omaette hullamine ära lõpetada

Kui su mees pole paar päeva omaette hullanud, siis on ta ka sinu peale rohkem pöördes. Ja tänu sellele on ka stimuleerimise tulemusena tema nabaalusesse piirkonda erutusest voolav verekogus suurem kui tavaliselt. Loomulikult on see keeruline, sa ei saa talle lennata peale lausega: “Palun ära enam tualetis onaneeri!” Esiteks kõlab see imelikult ja teiseks võid sa talle niiviisi tõesti haiget teha. Räägi asjast ja ole aus.

Kaasake mänguasju

Proovige kõikvõimalikke erinevaid mänguasju! Mehed on ammu saanud üle rumalast eelarvamusest, et vibraator on midagi, millega peenist justkui asendatakse. Käige koos poes ja avastage maailma!

Allikas: Women’s Health Magazine