Kaks kolmandikku briti naistest tunnistas, et parim seks oli abikaasaga, vaid 13 protsenti ütles, et nautis kõige rohkem seksi vallalisena ning üheksa protsenti leidis suurt rahuldust kõrvalhüppest, kirjutas Suurbritannia terviseajakiri Top Sante.

“See küsitlus pöörab pea peale arusaamise, et seks on parim siis, kui sa oled vaba ja vallaline,” ütles ajakirja toimetaja Juliette Kellow. “Tegelikult on nii, et tõeliselt suurepärane seks ja sügav intiimsus eeldavad usaldavat abielukeskkonda ja pikaajalist suhet.”

2000 naist hõlmanud küsitlus peaks tõstma ka meeste enesekindlust, kuna üle poolte briti naiste leiab, et nende partneril on suurepärane keha. 69 protsenti naistest on rahul oma mehe kehakaaluga ning 93 protsenti tema mehelikkusega.

Ka 14-aastase abielu järel ihaldab 63 protsenti naistest endiselt oma meest samuti kui suhte algusaegadel ja 65 protsenti usub, et õige mehega ei ebaõnnestu seks kunagi.

Kuigi 95 protsenti naistest peab truudust oluliseks, on 16 protsenti siiski teinud kõrvalehüppe. Enamus süüdistab suhete lõhkiminekus selliseid sarju nagu “Seks ja linn” (“Sex And The City”), mis 74 protsendi küsitletute hinnangul sisendab naistesse mõtet, et truudusetus on normaalne.