1. Mees teeb sinule palju rohkem suuseksi, kui sina talle

Tore, kui mees armastab anda, aga kui enamasti on nii, et tema pühendab eelmängule palju aega ja sina ei viitsi vaeva näha, oleks aeg muutusteks. Jah, meestel käib orgasmi saamine kiiremini, aga ka mehed soovivad hellitusi ja õrnusi.

2. Sinu lemmik sekspoosid on misjonär ja koerapoos

Nendel poosidel ei olegi midagi viga, kuid sina ei pea üldse vaeva nägema. Need võivad su lemmikud olla, kuid kui sa alati lamad ja ennast ei liiguta, muutub seks vähemalt mehe jaoks varsti igavaks. Proovi natuke vürtsi tuua voodiellu ja ole vahelduseks ise peal.

3. Sa lõpetad kohe igasuguse seksitegevuse, kui sul natuke ebamugav hakkab

Seks peab olema mõnus ja nauditav, ja ei tohigi midagi teha, kui sul on halb. Kuid võrdle seda maratoni jooksmisega — sa ei jätaks ju esimese pistmise peale pooleli? Proovi aru saada, mis täpselt ebamugavust tekitab, ja tegele sellega.

4. Kinnisidumine on sinu meelest lõbus, sest siis ei pea sa ise midagi tegema

Kui harrastate partneriga kinnisidumismänge, siis tehke teinekord vahetust. Muidugi on hea olla ise kinni seotud, sest siis teeb kaalsane kõik töö sinu eest ära, kuid mees tahaks ka kindlasti vahel alluda ja tunda ennast tõelise printsina.

5. Sa vaatad telekat, kui te seksite

Vahel hakkavad inimesed teleka vaatamise ajal teineteist näppima ja see on väga okei. Niimoodi saab pikalt erutunud meeleolu üleval hoida. Kuid kui telekas jääb kogemata mängima ja te hakkate seksima, kuid seksile keskendumise asemel jääd telekat edasi passima, on midagi väga valesti.

6. Sa oled hakanud eelistama seksmänguasju päris seksile

Loomulikult on normaalne erinevaid mänguasju linade vahele kaasata või kasutada neid enda rahuldamiseks. Kuid ainult neid kasutades jääb mees lõpuks tahaplaanile. Kui ta ei rahulda sind ise piisavalt, ütle seda talle ja mõelge välja lahendus, mis teile mõlemale sobiks.

7. Sa räägid rohkem kui teed

Seksi ajal sa lihtsalt lamad ja oigad ning teed erinevaid häälitsusi, et mees kiiremini orgasmi saaks. See on küll kunst omaette, aga varem või hiljem saab mees su taktikale pihta.

Allikas: Cosmopolitan