Siin on seksiekspertide soovitused, kuidas seda kõige efektiivsemalt teha:

1. Erutu, lülitades oma meeled sisse

Mõnikord, kui loodame liiga palju vibraatorite peale, unustame lülitada oma meeled sisse ja keskenduda täielikult hetkele, mis aitavad muuta orgasme intensiivsemaks. “Oluline on meeles pidada, et erutumine on nii füüsiline kui ka psühholoogiline stimulatsioon. Meie suurim seksiorgan on meie aju, mistõttu avasta oma vaimseid erutajaid,” soovitab seksi ja suhete terapeut Megan Fleming. “Mõned asjad, mida proovida: mõtle peas läbi oma kõige lemmikumad seksuaalsed kogemused, avasta oma fantaasiaid, loe midagi erootilist. Võimalusi on lõputult.”

2. Pööra tähelepanu sellele, mida sa soolomängu juures kõige rohkem naudid

Orgasmini pole naistel alati lihtne jõuda, sest meil ei piisa otsesest stimulatsioonist nagu meestel. Seega, kui oled harjunud masturbeerima näiteks õhtuti peale jõusaalis käimist, raputa oma rutiini ja proovi seda teha hoopis hommikuti duši all. Ehk tasuks pidada ka päevikut selle kohta, mis sulle meeldib, et saaksid täpselt aru, milline on sinu jaoks kõige naudingut pakkuvam stsenaarium.

3. Lase oma näppudel kogu töö ära teha

Sa pole kindel, millest alustada? Proovi järgnevat: võta nimetissõrm ja keskmine sõrm ning aseta need kliitorile ja seda ümbritsevale alale. Proovi liigutada näppe aeglaselt ringiratast, eksperimenteerides erinevate paitustega, kuni avastad, mis sulle kõige paremini sobib. Seejärel säilita ühtlane rütm kuni jõuad magusa orgasmini.

Ära vihasta, kui see kohe ei õnnestu. Võimalik, et sul lähebki kauem aega, et mõista, mis su kehale sobib.

4. Kui näppudest ei piisa, kasuta mõlemat, sõrmi ja lelu

See kombo meetod võimaldab sul kogeda mõlema maailma parimaid külgi. Alusta madalast vibratsioonist, õrrita ennast ja seejärel võta appi sõrmed, et orgasm koju tuua!

5. Orgasm ei peagi olema eesmärk

Tead seda tunnet, mis sind valdab enne, kui oled jõudnud orgasmini, aga juba naudid kogu protsessi? Olgem ausad, vahel võiks see isegi kauem kesta.

Allikas: Glamour