Kindlasti kibeled juba teadma, millistele meestele ei tasuks voodis liiga suuri nõudmisi esitada. Siin nad on:

Veevalaja

Veevalajast meestel on küll erinevad sekspoosid, milles nad on head, kuid samas on nad ka kõige egoistlikumad. Nad suudavad sujuvalt veenda naist endaga voodisse tulema, aga sealt edasi on nad huvitatud ainult iseenda vajaduste rahuldamisest. Nad ei tee sinu jaoks midagi, isegi siis, kui sa palud. Siis ilmuvad välja seinast seina vabandused, enamik neist on vinguva häälega "ma olen väsinud" või "ma pole sinusse armunud, ma ei saa". Kui nad lõpuks leiavad enda kõrvale õige inimese, muutuvad nad tänu talle voodis paremaks, aga üheöösuhteks nad ei sobi mitte mingil juhul.

Kaljukits

Kaljukits teeb suuri sõnu, aga tegudeni ei jõua ta enamasti mitte kunagi. Kaljukitsest mehed arvavad, et nad on voodis seksikuningad ja neil pole mingit probleemi kõigile kuulutada, et nad suudavad voodis iga naise tippu viia. Kui asi jõuabki lõpuks linade vahele, avastab naine, et see tähemärk on ikka väga keskpärane. Kui Kaljukits saab aru, et naine ei ole temast eriti huvitatud, hakkab ta kasutama manipulatsiooni, et teda enda juurde tagasi meelitada.

Vähk

Vähi sodiaagimärgist mehed jumaldavad seksi ja ilusaid naisi, nad on valmis päevas kasvõi viis korda seksima ning nad jõuavad seda teha! Kahjus ei ole nende oskused eriti kiita, niiet suurest jõudlusest pole eriti kasu. Nad küll püüavad väga naist õnnelikuks teha, aga kahjuks ebaõnnestuvad enamikel juhtudel. Siiski tasub neile võimalus anda, sest ühel heal päeval suudavad nad lõpuks naist rahuldada.

Allikas: Nina Mancuso