“Mulle meeldib, kui suuseks on veidike räpane. Ehk et naine kasutab oma sülge ja ta kasutab seda ohtralt! Loomulikult peavad ka käed mängus olema. Hea on, kui ta vaatab samal ajal mulle sügavalt silma, see ajab mind hetkega kuumaks.” 34-aastane Carter

“Võtmesõnaks on erinevad liigutused! Pole midagi hullemat kui ühes rütmis suuseks, sellega ei jõua kuskile. Suurepärane on, kui naine kasutab lisaks oma suule ka käsi, oskuslikult keelt, vahetab poose ega karda sügavale minna… kui te saate aru, mida ma mõtlen,” räägib 35-ne Mike.

Ed kinnitab, et ei ole midagi seksikamat “armastuseampsudest”, ehk sellest, kui naine vahepeal lõpetab ja näksab mehe reite sisekülgi, et siis hoolikalt oma poolelijäänud tegevuse juurde tagasi pöörduda.

“Minu parim suuseksi kogemus oli siis, kui naine võttis esimest korda suuseksi tegemise ajal oma särgi ära ja tuli vahepeal minu peale ning hõõrus oma paljast keha vastu mind. Siis läks ta tagasi suuseksi juurde ja ma olin lihtsalt seitsmendas taevas, see oli nii erutav.” 30-aastane Cooper

Paljud mehed armastavad ka oigamist. 28-ne Ercan kinnitab, et kui naine hoidis tema meheaud suus ja oigas selle ajal mõnust, läbistasid ka Ercani keha täielikud mõnuvärinad ja tema sõnul andis see tegevus juurde mõnusa särtsaka vibratsiooni.

Allikas: Glamour

Mehed, rääkige kaasa — mis on parim asi, mida naine saaks voodis teie heaks teha?