“Töö juures on piisavalt ekstreemne, kuidas ühe murdosa sekundiga oled kaaslasega täiesti erinevates kabineti nurkades, sest just astus ülemus uksest sisse. Või siis autos toimetades valgusfoori taga (rekkajuhi nägu kõrval autos oli tagantjärgi ikka väga naljakas).”

“Kuti vanemate majas oli vaja korraks ülevalt midagi “tuua” ning maandusime vanni ja niks-naks valmis. Alla minnes oli häbi — kõik vesi tuli ilusti põrandale ning vanemate näod ja naerul suud jäävad elu lõpuni meelde.”

“Kui ühe töökaaslase sünnal, kui läksime vetsu seksima ja panime ukse lukku, aga seda oli võimalik teiselt poolt lahti teha ja üks uudishimulik seda ka tegi, tekkis küll tahtmine maa alla vajuda. Järgmistel päevadel püüdsin tööl teha nägu, nagu poleks midagi olnud, aga kuradi raske ja häbi oli.”

“Kunagi sattus äi peale, kui saunas naisel otsas olin. Jäi teine vahtima nagu ilmaimet ega taibanud enne ära minna, kui pidi peale käratama.”

“Ükskord sai lõunaseksi tehtud. Telefon helises mitu korda, aga ei põõranud tähelepanu ja hetk hiljem olid kaks sõbrannat suurte silmadega akna taga. Meil voodi akna all kohe. Ma neid kohe tähele ei pannud, aga mees oli tükk aega neile otsa vaadanud.”

“Mul tuli kord naine koju, kui oma armukesele keelekat tegin. Pärast mõtlesin ikka mitu päeva enesetapust.”

“Mul ema tuli tuppa ja meie mehega voodis seksimas, ta ei taibanud ka kohe ära minna, ütles vist veel midagi vabandavat ja läks lôpuks ikka välja. Sellistel hetkedel näen, kui erinevalt mees ja mina käitume. Mees läheb kohe rünnakule vôi midagi ütlema vôi vaatab julgelt riideid kohendades segajale silma, mina ei tea, kuhu ennast ja oma silmi peita. Nagu oleks ei tea mida hullu teinud.”

“Kõige ekstreemsem sekskogemus on olnud anaalseks autoroolis, maanteel. Mina istmel ja hoidsin gaasi, tüdruk mul süles, peputpidi riista otsas ja keeras rooli. Oleksite pidanud nägema selle vanapaari nägusid, kellest mööda panime.”

Lugeja, kas oled piisavalt julge, et ka enda kõige ekstreemsem/piinlikum kogemus kirja panna?