1. Sa jätad sokid jalga

Hoiad jalad igaks juhuks soojas või arvad, et põlvekõrguse sääreosaga musta värvi sokid on tõeliselt erutavad? Naiste jaoks on see aga tõeline tujurikkuja. Mitte kellelegi ei paku su päev läbi kantud sokid erutavat naudingut. Võta need palun ära!

2. Sa katsud teda kohtadest, kust ta ei taha katsutud olla

Kui su naine on sul paar korda palunud näiteks oma reite sisekülgi või alakõhtu mitte katsuda, siis ära tee seda. Ilmselt tunneb ta end nende koha pealt natukene ebakindlana. Sa jätad talle niiviisi ainult mulje, et sa ei ole väga loominguline. Kui sulle endale need paigad tema kehal tõeliselt meeldivad, siis ütle talle seda. Ütle, miks need sulle meeldivad ja miks sa neid katsuda tahad. Võib-olla ta avaneb ja seks liigub täiesti uuele tasemele.

3. Sa lased temal kogu töö teha, kui ta sinu peal on

Naine peal on su kaunitari jaoks tõeliselt dominantne poos. Küll aga naudib ta seda ainult juhul, kui tema all ei leba surnud konn. Kui sa lihtsalt lebad nagu meritäht, siis hakkab ta enda liigutustes ja oskustes kahtlema. Hoia oma naisest kinni, suuna teda.

4. Sa kutsud teda tibuks

Aeg ajalt võib ju oma naist hellitavate nimedega kutsuda. Kui sa aga ei suuda seksi ajal tema nime välja öelda, siis teeb see kogu aktist pisut anonüümse kogemuse. Ta ei ole tegelikult ju väike kana ja kuke järglane. Su naisel on nimi!

5. Sa vaatad tema vagiinat liiga pingsalt

Sa ei ole tähetornis. Sa ei vaata kuud. Kui sa hakkad kõiki neid kurrukesi ja elemente piinliku täpsusega jõllitama, siis muutub see naise jaoks hirmsaks. Ära tee seda.

6. Sa oled liiga nõudlik

On hea, kui sa suunad oma naist ja ütled talle, mida teha. Asi muutub aga halvaks siis, kui sa teda kindrali moodi kamandama hakkad. Ole mõistlik ja ära muutu liiga domineerivaks. Teie vahel peab säilima tasakaal.

7. Sa topid esimese asjana talle käe püksi

Mehe jaoks võib see mõjuda tõeliselt seksikalt. Su naise jaoks tundub aga ootamatu kliitori stimuleerimine tõelise alakeha invasiooniga. Eriti õudne on veel olukord, kui sa hakkad esimese asjana oma näppe kuskile sisse toppima. Ära ole liiga järsk, anna oma naisele aega üles kuumeneda. Sa teed talle muidu haiget.

8. Sa hakkad liiga ootamatult ulakat juttu ajama

Seksi ajal on kõik lubatud. Kui su naine on aga kuumade pliitide ja pannide taga, siis ei ole mõtet talle selja tagant järsku oma parima ulaka lausega läheneda. Ehmatad ta ehk ära ja tulemuseks on ainult põletushaavad ja halb tuju. Te peaksite olema enamvähem samal lainel, et asi mõjuks.

9. Sa ründad tema kliitorit nagu verekoer

Kui sa hakkad oma naist käe, keele või misiganes muu asjaga kliitoripiirkonanst stimuleerima, siis pea meeles, et tegemist on väga tundliku kohaga. Sa ei pea seda talle keha sisse vajutama või seda ära sööma.

10. Sa proovid vastu pidada nii kaua kui vähegi võimalik

Usu või ära usu, maratonseks ei ole su naise jaoks kõige rahuldustpakkuvam asi maailmas. Pigem hakkab ta sel ajal mõtlema hoopis juurviljadele, mida turult osta või kleidile, mida järgmisel päeval tööle selga panna. Kui asi muutub liiga pikaks, siis on see lõpuks sama tüütu kui puude ritta ladumine. Millal on aeg lõpetada? Sa tunned, kuuled ja näed seda — su naine ei ole enam huvitatud.

Allikas: Men’s Health