Teil on pidev depressioon, kõik ärritab.

Seksides läheb tuju paremaks, ausõna. Peale füsioloogilise rahulduse tekib seksimise käigus organismis hormoon nimega endorfiin, mis tekitab head tuju. Lihtne — heast seksist tekib hea enesetunne.

Teil kogu aeg valutab kuskilt.

Seks aitab vähendada Teie valutundlikkust. Orgasmi eel paiskub Teie verre hormoon oksütotsiin, mille mõjul moodustuvad teie organismis looduslikud analoogid morfiinile — endorfiinid. Naiste puhul soodustab seksimine ka östrogeenide tootmist, mis vaigistavad PMSi vaevusi. Seega on seks parim valuvaigisti.

Te pole oma kehakaaluga rahul — dieeditate kogu aeg, aga kasu sellest pole.

Voodi on inimkonna parim sportimise abivahend läbi sajandite! Erutunud inimese pulss tõuseb 70lt 150le minutis — sama kui raskejõustiklasel, kes kangi tõstab. Üks seksisessioon kulutab samapalju kaloreid kui 15 minutit jooksu heas tempos — ja kui palju meeldivam tegevus, eks ole! Arvusid veel: 30 minuti seksimise jooksul põletab organism ära 200 kalorit. Seega — korra päevas seksides võtate nädalaga maha pool kilo. Ja mis see veel kuu jooksul teeb!

Te korjate pidevalt viiruseid külge.

Tugevdage oma immuunsüsteemi seksides. Seksiga sageli tegelevate inimese veres on 30% rohkem antikehi kui suguleigetel inimestel. Seksuaalselt aktiivsed inimesed põevad harvemini grippi, külmetushaigusi ja muid viirushaigusi.Muidugi, suguhaiguste asjus lihtne seks ei aita. Küll aga on siingi nõuanne haigustest hoidumiseks lihtne — kondoom ja veel kord kondoom.

Te pole oma rinnaümbermõõduga rahul.

Uskumatu küll, kuid tõsi — regulaarne seks võib rindu suurendada, sest erutudes suureneb vere juurdevool rindadesse ning rind võib „kasvada” kuni 25%!

Mälu veab Teid alt, midagi ei jää meelde.

Orgasmi ajal toimub vereringlus kehas väga suurel kiirusel ning hapnikuga rikastatud veri jõuab kiiresti kõigi organiteni, sealhulgas ka peaajuni. Aga hormoonide tootmist juhtiv keskus hüpotalamus kontrollib ka mälu ja uute teadmiste omandamise keskust.Nii et soovitus tudengitele — sessi ajal ei pea sugugi kogu aeg ainul tuupima, saab või suisa peab ka meeldivamate asjadega tegelema!

Teid vaevab unetus.

Ja kui magus uni tuleb peale korralikku orgasmi! Seda seepärast, et seksi ajal suurenenud oksütotsiinitasemel veres on tugev rahustav efekt ning see toimib looduliku unerohuna.

Te pole rahul oma keha toonusega.

Seksi ajal treenite te tegelikult kogu keha lihaseid. Ja naised treenivad veel eriti tähtsaid vaagnapõhja- ja puusalihaseid. Peale selle mõjub seksi ajal kehas tekkiv hormoon testosteroon hästi liigutusaparaadile. 20 minutit seksi võrdub pooletunnise hommikuvõimlemisega.

Teile tundub, et lähete näost üha vanemaks.

Regulaarsel seksimisel suureneb naiste organismis kollageeni hulk, mis teeb naha siledaks ja siidiseks. Seksi ajal vallanduv hormoon progesteroon aga vabastab näo kortsudest. Ameerika teadlased väidavad, et paarid, kes on elu jooksul tegelenud seksiga vähemalt 3 korda nädalas, näevad 30 aasta pärast välja tunduvalt nooremad kui nende kasinusele andunud eakaaslased.

Te pole pidevalt endaga rahul.

Kui iga teist noorem ja kaunim tütarlaps ärritab teid ainult oma olemasoluga, ilusate modellide pildid ajakirjades võivad aga lausa tuju viia, siis aitab selle vastu ainult kirglik seks. Kui ihaldatud mees ütleb, et te olete universumi kauneim naine, ja et ta tahab teid — see aitab naisel kergemini ka ise ennast armastada ja oma puudustega leppida.