1. Hammastega kondoomi avades

Olgu, mitte küll samal hetkel… Aga hammastega kondoomipakki avades võid kondoomi vigastada ja teadagi, kes on nii väikesed, et igast väikesest august läbi pääsevad — eks ikka seemnerakud!

2. Ameledes aluspesu väel

See pole väga tõenäoline, kuid siiski võimalik. Pane kokku lekkiv seemnevedelik ja sinu pitsist aluspüksid ja tulemus ongi käes.

3. Kasutades koos kondoomiga õli baasil libestit

Õli baasil libesti võib tekitada lateksisse mikroskoopilisi auke ja jällegi on kohe teada, kes esimesel võimalusel neid auke kasutavad!

4. Lustides koos vannis

Isegi kui te vannis ei seksi, võib kasvõi see üksainuke vannivette sattunud spermatosoid leida tee sinu tuppe. See pole eriti tõenäoline, kuid siiski võimalik.

5. Tehes näpukat

Kus ta sõrmed enne olid? Kas neile võis sattuda spermat?

6. Mitte jättes kondoomi sperma jaoks ruumi

Sperma jaoks tuleb kondoomi otsa ruumi jätta, muidu võib kondoom katki minna või siis seemnevedelik külgedelt välja immitseda — kumbki pole hea variant, kui sa rasedaks jääda ei soovi.

7. Seksides mehega, kes on teinud vasektoomia

Erinevalt levinud arvamusest pole vasektoomia puhul rasestumine 100% välistatud. Eriti ohtlik on, kui vasektoomia on tehtud hiljuti, sest võib võtta paar kuud aega enne, kui seemnerakkude tee täiesti blokeeritud on. Ja see pole veel kõik — kui vasektoomiast on möödunud väga palju aega, võivad lahtilõigatud kohad uuesti kokku kasvada.

8. Päevade ajal seksides

Spermatosoidid võivad su sees elu ja tervise juures püsida viis päeva! Nii et kui su tsükkel on lühemat sorti ja seksid päevade lõpupoole, on täiesti võimalik, et nad jõuavad ovulatsiooni ära oodata.

9. Seksides rinnaga toitmise ajal

Loomulikult mitte sõna otses mõttes samal ajal. Oled kuulnud, et on õdesid-vendi, kelle vanusevahe on aasta või koguni ainult kümme kuud? Siis on ju loogiline, et nende ema veel imetas, kui juba järgmine kõhuelanik end emakas sisse seadis. Kuigi paljud arvavad nii, ei ole imetamine piisavalt tõhus rasestumisvastane vahend.

10. Kasutades aegunud või päikese käes seisnud kondoomi

Ajaga lateks kaotab oma elastsust, seega võib kergemini puruneda. Päikesekiirgus kiirendab seda protsessi veelgi.

Võta kõike seda arvesse ja ole ettevaatlik!

Allikas: BuzzFeed