Meil on ühine sein ning paraku asub see täpselt minu magamistoas. Kui seal on väikeseid lapsi, siis kostab aeg-ajalt läbi seinte nende kisa. Kui seal on nooremad inimesed, siis ei ole peod väga võõras teema. Kuigi — pidu on veel kõige väiksem mure. Pean tunnistama, et viimased paar kuud on minu elus möödunud… pealesunnitud seksifantaasiatega, mille põhjuseks naabrite raju seks.

Alguse sai see minu jaoks ühel ööl, mil ärkasin kellegi meeleheitliku kriiskamise peale. Kaks sekundit virgumist ja… loomulikult oli mul asi selge, millega tegemist oli. Võibolla leidub inimesi, kes seejärel oleks taas rahulikult magama jäänud. Mina seda ei suutnud. Lamasin ja kuulasin, tahtmatult kõrv kikkis, kuni kogu asi kulminatsiooni sai. Algul oli kosta vaid naist. Kui korraks vaikus tekkiski, siis läks kogu asi peagi uuesti lahti — ahhaa, positsioonivahetus, mõtlesin ma endamisi. Lõpuks ütles ka meespool mõne oige sekka ja… head ööd mullegi. Mõne päeva pärast kordus kõik taas.

Ma ei ütleks, et nende seks mind väga erutaks, kuid kahtlemata tunnen asja vastu põnevust.

Kümmekond aastat tagasi rääkis üks mu tuttav, et neil elab üleval korrusel üks vanemapoolne paar, kes seksib iga teisipäeva ja neljapäeva hommikul kell 5. Kurioosne selle puhul oligi see, et asi pidi olema punktuaalselt täpne ning iga kord täpselt ühesuguse stsenaariumi järgi läbi viidud. Kuigi too paar ei olnud asja käigus silpigi lausunud (või ei olnud neid lihtsalt kuulda), pidi ülevalt kostma muud kriginat ja kolinat, mis väga kahemõttelist muljet just ei jätnud.

Nüüd siis olen ise sarnases „pealtkuulaja“ rollis ja… pean tunnistama, et kogu selle aja, mil olen meie uues kodus elanud, olen pidanud mõtlema, kuidas isegi seda vana inimeste asja läbi ajada. Kuidas sa ikka rabeled, kui pead mõtlema, et ei tea, mida naabrid sellest kõigest arvavad.

Mul on kahetoaline korter ning ei taha selle pärast ka elutoas magada. Mehel on aga ükskõik ning teda miski ei häiri. Ausalt öeldes magab ta alati nagu nott, nii et naabrite seksikad ööd on rohkem minu pärusmaa.

Ma ei tea, mida teha. Tundub, et tegemist toredate naabritega, aga samas kohtuda nendega väga ei taha. Sooviks ka rahulikult magada, aga ei tea, kas saangi selleks midagi muud ette võtta, kui kuhugi mujale kolida. Ja kes ütleb, et mind seal samasugused ööd ees ei oota, kui just oma maja ei ole.