1. "Ma tahan su voodile selili lükata ja tirida oma hammastega su püksikud aeglaselt mööda reisi alla. Seejärel tahab õrnalt su kliitori ümber tiirelda ega peatu enne, kui sa seda mult palud."

2. "Me oleme duši all ja sa oled läbimärg... kõikjalt. Me oleme nii erutunud, ma hõõrun oma kõva KÕVA peenist vastu su kliitorit, ja me teeme seda diivanil, läbimärgadena."

3. "Tsau. Ma tõin täna pitsat koju kaasa."

4. "Ma tahan, et su käed oleksid mu kehal, liiguksid üle mu nibude ja sa tunned, kuidas need kõvaks muutuvad. Ma tahan, et sa tunneksid igat mu kehakumerust ja liiguksid seejärel mu jalgevahele, tunneksid, kui märg ma olen, mängiksid mu kliitoriga kuni ma enam vastu ei pea ja palun sul end limpsida." (naise saadetud mehele)

5. "Tahan, et sa neid nii pigistaksid. Ma juba tunnen su magusat pisikest tussut. Mul läheb kõvaks. Ma olen jälle armunud. Ma tahan nii väga oma huuli su nibudele panna. Ja oma keelega nende ümber liikuda, hoides samal ajal su tisse. Rinda, mida mu huuled parasjagu ei puuduta, haarab mu käsi, masseerides seda."

6. "Kuni sa tunned, kuidas mu kotid su tagumikku puudutavad. Ma tõstan ühe su jala üles ja viskan selle üle oma õla. Ja sisenen oma peenisega sügavale su sisse. Kuni ma tõmban selle peaaegu täiesti välja ja seejärel libistan sisse tagasi. Sel korral pisut kiiremini. Võin sulle sel hetkel ka pepuplaksu anda. Seejärel võtta su teise jala ja keeran sind küljele..."

7. "Tõstan su üles ja panen su köögikapile, ajan su jalad harki ja õrritan sind oma kõvastunud peenisega. Suudlen kogu su keha, puudutan rindu ja hellitan kaela. Seejärel lakun ma sind sealt alt poolt, liigutan keelt erinevaid teid pidi ja kasutan näppe, et stimuleerida ka kliitorit. Me suudleme kirglikult."

8. "Ma näpin oma väikemeest, mõeldes samal ajal sulle. Tahan nii väga su sees olla. Ma tahan, et sa tõmbaksid mu endale lähemale ja suudleksid mind."

9. "Hõõru oma kliitorit õrnalt ja pehmelt. Võta libestit või kasuta sülge, kui pead end sealt alt märjaks tegema. Hõõru tugevamini ja tugevamini ringjate liigutustega. Libista oma väike sõrm tuppe ja mängi endaga, kuni tahad rohkemat. Seejärel võta keskmine sõrm ja tunneta end seespidiselt. Kujuta ette, kui hea oleks siis, kui mina su sees oleksin."

10. "Tahan, et sa oma jalad harki ajaksid ja soovin su märga tussut süüa. Mmmm... Ja siis ma keeran su kõhuli ja panen oma kõva peenise sügavale su sisse. Ja suudlen su kaela, liikudes aeglaselt sisse ja välja. Tahan sind täielikult täita ja sind mõnust karjuma panna. Tahan sind domineerida ja enda omaks teha.

11. "Tahan sind neljakäpukil, kui sa mind imed ja mulle samal ajal silma vaatad. Seejärel tahan, et sa roomaksid minu juurde ja ratsutaksid mu otsas. Tahan sind karjuma panna, ise samal ajal su rindu imedes. Seejärel tahan, et sa mu otsa istuksid ja ma teeksin sulle suuseksi. Ja sa võid imeda mind kuni me mõlemad tuleme."

Allikas: Cosmopolitan