Kasuta ökoloogilisi seksilelusid
Muretsetakse muuseas toksilise aine ftalaadi sisalduse pärast seksileludes. Eriti kui need saavad märjaks või niiskeks. Seega tasub valida lelukesi klaasist, metallist, silikoonist, tugevast plastikust või elastomeerist. Võib ka panna kondoomi dildole. Kui valid patareidega lelu, siis jälgi, et patareisid saab uuesti täis laadida.

Libestid
Sulle kas meeldib või ei meeldi libesti, aga veidi libedust lisab mängulisust. Nagu iga muu hooldusvahendiga, vali ka libesti võimalikult naturaalne. Väldi kunstlikke lõhna-, värvi- ja maitseaineid. Olemas on ka orgaanilisi libesteid.
Kasuta biolagunevat kondoomi
Turvaliseks seksiks parim on latekskondoom. See kaitseb nii haiguste kui ka soovimatu lapse eest. Uuritakse veel, kas latekskondoom on biolagunev. Lambanahast kondoom on biolagunev, kuid see kaitseb vaid rasestumise eest, haiguste eest sellega pääsu pole.
Polüretaanist kondoomid on plastikust ja ei ole biolagunevad, need on parim saata prügimäele. Sellise kondoomi tualetipotist allalaskmine ei tee kindlasti head torudele, pumbajaamale ega jõgedele.

Kingi looduslikke kingitusi
Stiilne ja praktiline asjake teeb alati meele rõõmsaks. Orgaaniline massaažiõli, käsitsivalmistatud šokolaad või pudel biodünaamilist punast veini on alati kindel valik. Valentinipäevaks võid need kingituseks pakkida mõnusasse biolagunevasse kotikesse. Muidugi pole armastusel ega heal seksil hinda: kirjuta ise romantiline luuletus, valmista(ge) kodus mõnus õhtusöök ja ära unusta massaaži. Mida hing veel ihata võib!

“Roheline” ja lõbus seks
Võite minna koos duši alla, et vett kokku hoida. Kui kirg lõõmama lööb, minge sujuvalt magamistuppa, kuid ärge vett jooksma unustage. Talvisel ajal võite termostaadi madalama temperatuuri peale keerata, sest armumäng annab niigi sooja. Nii saate küttekulude pealt kokku hoida.
Sõitke koos jalgrattaga — tegu on kütusevaba sõiduga, mis tõstab toonust ja peaks eriti meeldima naistele. Ja muidugi õhtusöök küünlavalgel — võimalus elektrilt säästa.

Pane voodisse bambuselinad
Asi, mis väärt proovimist. Kui vähegi võimalik, soeta endale bambusest valmistatud voodilinad. Bambusekangas on eriti siidine ja libe, eritab väikesel määral mõnusat niiskust ning seda saadakse kiiresti taastuvast loodusvarast.

Ära unusta ökopaelakesi
Elastsed, libedad, seksikad. Need paelakesed kuluvad kindlasti ära siis, kui jõuate magamistuppa. Looduslik puuvill, kanepisiid, bambus ja mitmed teised taastuvast looduslikust toorainest valmistatud kiudmaterjalid — nendest saab ultraseksika pesu. Võimalusel vali magamistuppa kvaliteetset sisutust. Uudsus ei tohi olla kriteeriumiks, sest mõttetu on soetada endale asju, mida kasutad-kannad vaid paar korda. Kvaliteetne ja klassikaline on sinuga ka aastate pärast.

Maitse magusamat armujooki
Kui sa pole taimetoitlane, aga ees on kohting kallimaga, siis üllata ennast ja partnerit just ühe taimetoitlaste sõõmuga. Räägitakse, et taimetoitlased valmistavad parimaid armujooke, kuigi ilmselt tasub siinkohal kõrvale jätta aspiraaguse ja küüslaugu. Isegi kui su kallima maitsemeel ei saa midagi uut, on ta meelitatud sinu julgusest katsetada. Paljud triatleedid ja teisedki sportlased peavad aeg-ajalt taimetoitlaste dieeti, sest see suurendab vastupidavust.

Kasuta looduslikke afrodisiaake
Juba muistsel ajal otsisid armastajad looduslikest taimedest ja spetsiaalsetest ainetest abi, et olla vitaalsem, vastupidavam ja hoolitseda oma seksuaaltervise eest. Proovi selliseid taimi nagu ginseng, kava-juur, damiana-lehed, vetikatuhk, ginko biloba ja paljud muud. Kindlasti ei tohi nende taimede tarvitamisega liiale minna, nõu tasub küsida ka apteekrilt. Ka orgaaniline vein ja šampanja sobivad looduslike afrodisiaakide nimekirja.

Põhineb Durex Globali seksuaalkäitumise uuringul. Uuringu andmeil on 43% ameeriklastest kasutanud vibraatorit.
Allikas: greenplanet.com