Ilmselt oled kuulnud oma meessoost sõpru laulmas kiidulaule naistele, kes on voodis “täiesti metsikud”. Vahe n-ö heal ja halval metsikul olekul on aga üpris suur. Ühe puhul naudib mees su vallatut ja kompleksivaba külge, teise korral võib ta aga pärast seksi vajada kiropraktiku ja psühholoogi abi. Et teha vahet, milline käitumine on okei ja milline mitte, küsitles Cosmo sadu mehi: kui kaugele võib naine kirepiire nihutada, ilma et asjad ebameeldivaks kisuksid.


MIDA MEHED IHKAVAD

Selgus üksmeelne otsus: meestele meeldivad entusiastlikud naised. Sinna alla kuulub oraalseksiga kaasa minemine (nii mehele mõnu valmistamine kui ka ise selle nautimine), seksikas pesu ja teisele voodiringile minek. Mehe oraalne rahuldamine ja võrgutava pesu kandmine annab talle signaali, et ta läheb sulle tõeliselt korda ja oled nõus pingutama, et talle nii füüsilist kui visuaalset mõnu pakkuda. Meestele meeldivad naised, kes naudivad seksi ega karda proovida uusi võtteid. Kui Cosmo küsis, millised omadused seostuvad meestel heas mõttes sõnapaariga “metsik naine”, tulid vastuseks sõnad “seiklusjanuline”, “eksperimenteeriv” ja “kreatiivne”.


MIS NEID EHMATAB

Kuigi mehed hindavad sinu püüdlusi muuta voodielu vürtsikamaks, on neil siiski ka omad piirid, millest nad ei soovi üle astuda (kes oleks võinud arvata?). Küsitlusele vastajad nimetasid üle piiri minevateks tegevusteks anaalseksi, seda, kui naine nende “tagauksega” mängida soovib ja sadomasohhismi. Üllatuslikult ei suhtu paljud kutid positiivselt ka olukorda, kus naine teeb ettepaneku, et toob voodisse seltsiks oma sõbranna.

Isegi neile meestele, kes on voodiasjus keskmisest avatumad, ei pruugi alati meeldida, et naine haarab ohjad. Tundub, et mehed tahavad, et naine oleks eksperimentidele avatud siis, kui nemad asja algatavad, mitte vastupidi. Naise initsiatiiv võib neid hirmutada.” Kui teed mehele ettepaneku proovida midagi, mis nõuab keerulist koreograafiat, jääb talle mulje, et oled seda varem teinud teiste meestega.

Vastupidiselt levinud arvamusele ei tundu paljudele meestele ahvatlev ka anaalseks. Mõned mehed seostavad seda siiani homoseksuaalsusega.


KUIDAS TABADA TALUVUSE PIIRI

Ainuke võimalus selles osas selgusele saada, on ennast kutiga ühele lainele häälestada. Oota ära hetk, mil teil on omavahel hea kontakt, näiteks intiimne õhtusöök. Siis maini täiesti muuseas mingit põnevat nippi, mida näiteks Cosmost lugesid või filmis nägid ja küsi: “Mis sa arvad? Mina hea meelega prooviksin…”

Kui eelistad teemale sõnadeta läheneda, astu tibusamme magamistoas. Selle asemel et meest jõuliselt voodi külge siduda või videotehnika üles seada, osuta maas vedelevale sallile või tema lipsule ja tee ettepanek: “Hmm… Äkki leiame sellele mingi seksikama rakenduse?” Seejärel lase temal teha järgmine samm. Kui on näha, et ta end ebamugavalt tunneb, jäta teema sinnapaika. Kui tema suule aga tekib kuratlik naeratus, lase oma hullud vigurid valla.