"Ma olen terve aeg oma abikaasaga koos olles mõelnud, et tema ongi ainus ja õige. Meil on ka väikene tütar. Arvasin alati, et jään igaveseks oma eluga rahule. Kuid hiljuti muutus kõik. Mul tekkisid seksuaalfantaasiad, mida mu mees ei suuda rahuldada.

Ma soovin, et mind koheldaks paha tüdrukuna. Tahan laksu saada, tahan nautida karmi seksi. See fantaasia on väga tugev. Loomulikult rääkisin sellest oma abikaasale ja minu rõõmustamiseks proovis ta mitmel korral "karm" olla, aga see polnud mitte midagi sellist, nagu ma ette kujutasin või videotest nägin. Sain aru, et mul pole õigust oma mehelt nõuda midagi, mis talle ebamugavust valmistab. Meil on muidu hea seksielu, aga see ei rahulda minu fantaasiaid.

Registreerisin end huvi pärast ühele internetilehele, kus on koos karmide fantaasiatega inimesed. Juba mõne päeva pärast sain kokku ühe mehega, siis teisega, kolmandaga... kuni järg kadus ära. Ma olin nii õnnelik! Saime kokku erinevates hotellides ja sain oma soovitud karmi seksi. Kõik mu fantaasiad täitusid ja enamgi veel, ma polnud kunagi nii imelist seksi nautinud. Mu elu oli täiuslik. Peale selliseid kohtumisi läksin alati oma mehe juurde ja tundsin, kuidas minust sai iga korraga aina parem abikaasa.

Kuid selline mõnus eluviis sai kesta ainult mõnda aega. Siis tekkis viirusepuhang ja me jäime abikaasa ning tütrega karantiini. Oleme juba kuu aega ainult kolmekesi kodus olnud. Meil on kõik väga hästi, aga ma ei suuda lõpetada tema petmist. Mu vajadused on suurenenud ja ma suudan päevad läbi mõelda ainult karmist seksist ja sellest, kui väga ma tahan, et mõni suvaline mees mu vajadusi rahuldaks. Masturbeerimisest ei piisa, ma vajan midagi rohkemat.

Olen iga päev ühenduses erinevate meestega. Me kirjutame, teeme videokõnesid ja nende ajal rahuldame ennast. Me ei lõpeta kõnet enne, kui mõlemad oleme orgasmi saanud. Ma olen kogu aeg nii erutunud ja kiimas, sest tean, et võin iga hetk oma abikaasale vahele jääda. Ma tean, et juba see mõte peaks olema piisav, et ma selle tegevuse lõpetaksin, aga see annab mulle ainult hoogu juurde..."

Allikas: Cosmopolitan