Kui sa lähed vannituppa sooviga minna duši alla ja ennast rahuldada, on mõned asjad, mida sa saad ära teha, et kinkida endale unustamatu kogemus ja võimas orgasm.

Kõigepealt mõtle, kui kaua sul tavaliselt aega läheb, et iseennast rahuldades orgasmini jõuda. See on päris oluline teadmine, sest sellele mõeldes tasub sättida veetemperatuur selliseks, et sa jaksaksid üldse veejoa all seista. Kui vesi on liiga kuum, ei jõua sa tõenäoliselt seal väga kaua olla ja orgasmini jõudmine tuleb edasi lükata.

Hea oleks lasta ka vaikset ja rahustavat muusikat, mis tekitaks sinus romantilise meeleolu. Muusika kuulamine aitab ära hoida pähe tükkivaid töömõtteid. Või kui muusika kuulamine enda rahuldamise ajal ei ole just sinu teetassike, võid huvi pärast proovida mõnd erootilise audioraamatu kuulamist.

Kui sa otsustad endale orgasmi kinkida mitte duši all, vaid hoopis vannis, siis võid mõnusama olemise jaoks sättida vanniäärele hästi lõhnavad küünlad. Ja panna näiteks tuled kustu või võimalusel lihtsalt hämaramaks.

Ja kui sul on mõni spetsiaalne veekindel vibraator, siis ära teda maha unusta!

Allikas: Cosmopolitan