Miks naised seda ikkagi teevad? Esimene põhjus on ettekujutus, et naine peab alati kindlasti orgasmi saama. Kust see ettekujutus pärit on, pole päriselt selge, aga pakun välja, et pornofilmidest, muudest filmidest, naisteajakirjadest ja üleüldse meediast. Tõsiasi on aga see, et päriselt ei seksi inimesed ju üleüldse nii nagu filmis. Kes filmide õnge läheb, see on täiega petta saanud.

Kuivõrd aastatuhandete vältel ei peetud naise orgasmi üleüldse oluliseks — ja liigi säilimise seisukohalt ta polegi seda –, siis nüüd tahaksid naised justkui endale tagasi nõuda seda, millest nad nii kaua on pidanud ilma jääma. Ehkki kurb statistika kinnitab, et suurem osa maailma naisi ei tea vaatamata survele rahuldus saada ikkagi, misasi see orgasm on.

Peamiselt aga teesklevad naised orgasmi selleks, et mitte oma meest kurvastada. Noh, mees ju tahab, et naisel oleks hea. Ja kui naisel parasjagu ei ole, siis tunneb ta ennast kuidagi süüdlaslikult. Mees ju tegi, mis ta oskas… Aga ei tulnud välja. Või kui midagi tuligi välja, siis igatahes mitte see, mida naisel olnuks vaja rahulduseni jõudmiseks.

Selmet mehele õpetada, mida tuleb teha, valivad naised teesklemise. Aga mõtleme nüüd korraks koos, missugune jama sellest kokkuvõttes välja tuleb. Mees teeb, nagu oskab, naisel pole hea. Naine teeskleb orgasmi, mees on rahul, et naisel oli hea. Tegelikult sai mees petta ja naisel oli ilmselt väga kurb, sest orgasmita jäämine on ju täiesti kohutav.

Järgmine kord käib kõik samamoodi. Naine on tegelikult väga õnnetu ja arvatavasti lõpuks mees ka, sest kaua sa ikka petad. Kuskilt hakkavad vale õmblused lõpuks ikka kärisema. Viimaks viskab ühel kahest suvalisest nühkimisest kopa ette ja nad lähevad lahku.

Naine leiab uue mehe, kes võib-olla taipab, mida teha tuleb — aga väga võimalik, et ei taipa ka. Mees aga elab edasi õndsas kujutelmas, et ta on voodis tegija: naisele ju meeldis. Ei teagi, miks me ikkagi lahku läksime… Järgmise naisega ajab ta asju selsamal oskamatul viisil — ja kui järgmised naised peaksid kah orgasmi teesklema, siis on vale, õnnetuse ja kurvastuse ring lõputu.

Orgasmi teeseldes teeb naine kahekordselt halba. Ta jätab ennast ilma sellest kõige suuremast heast, mis seksi juurde kuulub. Aga teiseks rikub ta ju oma mehe ära! See viimane on kohe eriti nõme, see on isegi kahju kuubis, lausa kahjurlus globaalses mõttes. Sest kõigi järgmiste partnerite puhul võib see viimaks fataalseltki rikutud mees arvata, et tema poolt on kõik ok.

Millalgi võib ju naine arvata, et peaks ikka oma mehega rääkima. Ent mismoodi sa ütled mehele pärast mitmeaastast kooselu, et kuule, mul ei ole tegelikult sinuga hea olnud. Ma tahaksin, et sa teeksid seda hoopis nii… Naisel veab kõvasti, kui mees sellise jutu peale kohemaid igaveseks lõikama ei pane. Üks sajast ärarikutud mehest on ehk nõus midagi õppima.

Vahel ei tea muidugi naised isegi, mida peaks mees nendega peale hakkama. See on küll rohkem väga noorte inimeste probleem — või siis ränga nõukogude aja taagaga naiste oma, sest nõukaajal ju seksi ametlikult olemas ei olnud. Anekdootides elab edasi see imestus, kuidas homo sovieticus välja ei surnud.

Ah, naised… Ärge teeselge orgasmi, tõsiselt. See on nii mõttetu. See on kuritegelik nii teie endi kui ka mehe — kui ka kõigi maailma naiste ja meeste suhtes, sest vale kasvab lumepallina ja saab reegliks, mis dikteerib teie elu. Isegi kui seks on teie meelest ainult laste tegemiseks, siis pidage vähemasti meeles, et lapsi tuleb rõõmuga teha.