Mis neile siis meeldib?

Meestele meeldib naiste sees masturbeerida. Seksist on asi väga kaugel. Küsi ükskõik millise naise käest ja ta räägib sulle sama juttu.

Naised on üldiselt väga vihased juba, et mehed nendega seksida ei taha. See 30-120 sekundit — raks sisse, raks välja — ei ole kellegi seks! Naised ei saa sellest mingit naudingut.

Miks siis meestele tundub, et naistele ei meeldi seks?

Sellepärast, et nad ei oska oma naisega seksida! Nad masturbeerivad! Aga masturbeerimine on ainult ühepoolne tegevus. Seksiks aga nimetatakse sellist toimingut, millest naine ka midagi saab.

Aga kõike ei saa ka meestele süüks panna, sest arvamuse, et naistele ei meeldi seks, on kujundanud suures osas ühiskond.

Miks tahab ühiskond mehi eksitada?

See on meeste kontrollimiseks. Et mehed ei kasutaks naisi lihtsalt seksimiseks, vaid ka kurameeriksid nen dega, läheksid suhtesse ja abielluksid ning saaksid lapsi. Ühiskond vajab sõnakuulelikku järelkasvu, kes teeks tööd, maksaks makse, hoolitseks oma vanemate eest ning annaks elu järgmisele põlvkonnale.

Kui ühiskond noori vaos ei hoiaks, toimuks üks suur ringitõmbamine ja pidev pillerkaar. Aga kuhu me siis nõndaviisi jõuaksime? Vaevalt et keegi viitsiks tööd teha.

Kodune kasvatus?

Ka emad ja isad ütlevad poegadele, et naistega tuleb olla džentelmen ning et seksi ei tohi peale suruda ega ka ettepanekut teha, sest see oleks naise solvamine, kuna sa pead teda litsiks.

Tulemuseks on see, et mehed on väga ettevaatlikud, et nad naisi „ei solvaks”, ning naised on kartlikud, et neid keegi litsiks ei sõimaks.

Ja mehed usuvad?

Mehed usuvad, sest naised käituvad igaks juhuks nii, nagu neile seks ei meeldiks. Kusjuures väga veenvalt!

Hirm litsiks tembeldamise ees?

Jah, üks peamisi põhjuseid, miks nad ettevaatlikud on, on seepärast, et nad ei taha, et keegi neid litsiks pidama hakkab. Pealegi on paljud mehed äärmiselt hukkamõistvad ega mõista naisi. Seega on naiste parim strateegia mängida kaasa, et neile ei meeldi seks ja et mehed peavad selle saamiseks vaeva nägema.

Aga see, millist mängu nad parasjagu mängida otsustavad, sõltub konkreetsest mehest. Ühega on naine nõus voodisse minema kohe esmakohtumisel, teisega aga alles peale viiendat kohtingut. Sama naine, erinevad mehed.

Loomulikult jagasid naised ühel hetkel ära, et seksi saab kasutada ka „valuutana”. Selle kohta olen kuulnud neid : „No kui ma pean olema mehega, kes mitte midagi ei tea ja ei oska, siis eeldan ma, et vähemalt selle kooselu eest makstakse mulle hästi.”

Seksi eest „maksavad” mehed naistele autoga, kingitustega, reisidega jne.

Aga tegelikult on kõik naised litsakad?

Tegelikkuses teavad kõik naised (ja mõned mehed) seda, et kõikidele naistele meeldib seks, kuid ometigi kehtib salajane kokkulepe. Meeste eest tuleb seda infot varjata!

Kui mõni naine rikub seda naissoo üldkokkulepet ja käitub avalikus kohas litsakalt, siis mõistavad ülejäänud naised teda rohkem hukka kui mehed. Suguõdede hukkamõist on aga väga ränk ja seepärast ei taha ükski naine seda tunda.

Seetõttu ei maksa loota, et naised ise lähiajal oma seksilembust tunnistama hakkavad. Mehena pead sa neid asju ise proovima ja katsetama. Juhi naist ja vaata, kuidas ta reageerib.

Üldiselt naised ise vihjeid seksile ei tee?

Juba looduse poolt on naised meestele seksuaalselt alistuma loodud. Enamasti (verinoored) naised ise seksijutuga ei alusta, vaid ootavad, et mees esimesed sammud teeks. Seejärel on nad aga väga koostööaltid.

Sama jutt käib ka suudlemise kohta. Sina pead olema algataja!

Miks suhtes ja abielus meestele tundub, et naisele seks ei meeldi?

Seks peab mõlemale nauditav olema. Aga kui naine sellest kunagi midagi ei saa, ei näe ta sellel enam erilist mõtet.

Siis hakkavadki vabandused tulema?

Jah, stiilis: „Mul pea valutab!”, „Ma olen väsinud!”, „Kell on juba liiga palju!”, „Jätame täna vahele!”, „Ära täna ürita!”, „Palun lõpeta ära!”, „Sa oled liiga palju joonud!”, „Sul on habe ajamata!”, „Koer vaatab pealt!”, „Homme on vaja varakult ärgata.” jne.

Seejärel otsivad mehed armukese?

Jah, sest nende naistele ju „seks” ei meeldi.

Ümberlükkamatud tõendid

Kui naistele seks ei meeldi, siis miks ometi on nii paljud mehed oma kaasade peale armukadedad? Nad hoiavad naisel silma peal, nuhivad nende e-kirju ja tuhnivad telefoni tekstisõnumites.

Kunagi varem ajaloos pole naistel olnud nii häid ja kergeid võimalusi, kuidas oma meestele — vahele jäämise hirmuta — sarvi teha. Tänu võrdõiguslikkusele on naistel samapalju võimalusi uute inimestega tutvumiseks kui meestel. Armuke võib olla töökaaslane, klient, äripartner või keegi neljas.

Loomulikult tuleb kasuks ka naiste iseseisvus — enamikul on olemas auto, mille abil lõunapausi ajal hõlpsasti armukest külastama pääseb. Unustada ei tohi ka tehnoloogilisi abivahendeid nagu kõnekaardid, Skype, MSN, Orkut, Facebook jne.

Pealegi on vibraatorite, dildode ning muude seksmänguasjade läbimüük viimastel aastatel globaalselt plahvatanud. Mida nad küll selle kolaga teevad, kui neile seks ja eneserahuldamine ei meeldi?

Ka armastusromaane ehk nn naistekaid ostetakse ohtrasti. Just nende müük hoiabki raamatupoode elus, sest just see žanr moodustab lõviosa firmade aastakasumist. Muide, armastusromaanid ongi naiste eelistatuim erootikavorm. Samal ajal, kui mehed vaatavad pornot, eelistavad naised pigem 350-leheküljelisi raamatuid lugeda.

Allikas: Mihkel Oja Orgasmiraamat