Mõned punktid ja tehnikad on universaalsemad kui teised. Katseta ja eksperimenteeri. Vaid nii avastad sa, mida su naine tegelikult tahab.

Aja möödudes võivad tema orgasmieelistused muutuda. Ole tähelepanelik!

Kunagi ei tohi sa naisele öelda, et su eesmärk on talle orgasmi anda. See muudab ta koheselt ärevaks ja nii ei tule asjast midagi välja. Sa ütled talle hoopis: „Ma soovin su keha tundma õppida. Sina lihtsalt lõdvestu ja naudi seda kõike, mida ma teen. Mida rohkem sa seda naudid, seda rohkem naudin ka mina.”

Kunagi ei tohi sa temalt küsida, kas ta orgasmi sai. Sinu ülesanne on teada! Jälgi ta lihaste kokkutõmbeid. Soovitan sul Deliberate Orgasm’i video osta, sest seal on kenasti näha, kuidas asi välja näeb.

Ennekõike on orgasm ikkagi mentaalne. Häid tulemusi saavutad siis, kui sa väärtustad naist, oled romantiline ja sul on temaga tugev emotsionaalne lähedus.

Võib juhtuda ka nii, et naine hoopis kardab neid uusi tundeid oma kehas ja läheb seetõttu pingesse. Kui nii juhtub, siis rahusta teda ja kinnita talle, et kõik on hästi, et sa tead, mida ta praegu tunneb, ja et see kõik on normaalne: “Kõik on hästi kallis, ma olen siin. Lase end lõdvaks ja lihtsalt tunne seda, mida ma teen. Kõik on nii nagu peab. Kõik on turvaline. Kõik on hästi.”

Kui su naine ei saa kuidagimoodi orgasmi, siis pead sa endasse vaatama ja juurdlema, milles võib asi olla. Kas emotsionaalset lähedust või eelmängu on liiga vähe? Oled sa äkki varem tema usaldust kuritarvitanud? Võibolla olid sa liiga kärsitu?

Postkoitaalne tegevus

Pärast seksuaalselt ülivõimsat kogemust tuleb naine ilmtingimata maa peale tagasi tuua, „maandada”. Anna talle lähedust ja turvatunnet — võta ta kaissu. Kinnita talle, et see ühine kogemus liitis teid veelgi lähedasemaks. Et ta on sulle väga tähtis ja et sa väärtustad teda nüüd veelgi rohkem kui varem.

Tunne huvi, mida ta koges. Las ta räägib sulle pikalt ja põhjalikult, kuidas see kõik talle tundus. Seejärel räägi sina, mida see kogemus sulle andis.

Mis juhtub, kui naine maandamata jätta?

Kui naine jääb „maandamata”, võid sa temast hoopis ilma jääda, sest ta tunneb end „odavana”. Kui sa teda ei „maandanud”, kardab ta, et nüüd pead sa teda litsiks. Ta arvab, et kaotas su austuse.

Vahel võib juhtuda ka nii, et naine hakkab nutma. Tavaliselt on see hea. See on märk sellest, et sa „liigutasid” teda emotsionaalselt, vaimselt ja ilmselt ka spirituaalselt. Aga igaks juhuks küsi, kas kõik on hästi.

Allikas: Mihkel Oja Orgasmiraamat