Lovehoney erootikapoe poolt läbi viidud uuringust selgus, et just see on nende kodulehel kõige rohkem positiivset tagasisidet saanud lelu ehk selle on andnud viis punkti viiest umbes 3000 inimest. Väga palju rahulolevaid kliente, või mis?

Aga miks siis just see?

Seda tüüpi vibraatorid on üldse ühed kõige jõulisemad sekslelud, sest neil on suur "pea", millega tal on võimalik ulatuda sinu keha erinevate mõnupunktideni. Lisaks sobib see kasutamiseks nii paaridele eelmängu ajal kui ka üksinda.

"Tavaliselt, kui ma üksinda olen, olen vaikselt, aga ma karjusin ja oigasin mõnust ning lasin oma orgasmi välja nii nagu mitte kunagi varem," kirjeldas üks rahulolev kasutaja. "Isegi mõte sellest paneb mind juba tuksuma ja sügelema."

"Sõnadest selle kirjeldamiseks lihtsalt ei piisa," lisas teine. "Osta see endale, proovi ja tead tõenäoliselt täpselt, mida ma silmas pean. See on ausalt üks parimaid mänguasju, mida omanud olen."

Tahad seda koos sõbraga kasutada?

Proovi siis misjonäripoosi, asetades vibraator enda ja oma partneri vahele nii, et vibraatori pea ulatub sinu kliitorini, et nautida nii sees- kui ka välispidist stimulatsiooni.

Allikas: Body and Soul