"Kahjuks ei taipa mehed, et voodis saad sa sama palju vastu kui anda raatsid. Kui ainus eesmärk on "kiire pauk", siis on lollus nõuda naiselt voodis imetrikke. Mehed, kelle voodis ja käe all naised "ellu ärkavad", on hästi kursis, et naisel läheb erutumiseks vähemalt 20 minutit ja neil ei ole kahju seda aega "raisata". Kahjuks väga paljud Eesti mehed seda ei tea ning arvavad, et piisab õllehaisusest põsemusist ja riiete seljast rebimisest, et naine oleks särtsu täis ja voodis kui tulesäde.

Eelmäng algab juba tunde varem pilkudest, sõnumitest, puudutusest, hellitustest, armastusavaldustest ja ilusatest sõnadest. Kui neid pole, pole ka seksi. Mees, kes marsib õllehaisuga koju, sõimab naist litsiks ja pühendab rohkem aega arvutimängudele kui enese eest hoolitsemisele, hügieenile, naisele ja lapsele, saabki magamistoas täpselt sellise suhtumise osaliseks.

Teine ja täpselt sama kurb variant on see, kui naine pingutabki, hellitab ja möllab ja keerab end sõlme, kuid saab vastutasuks enneaegse seemnepurske, siis keeratakse selg ja norsatakse rahumeeles hommikuni välja. Milleks pingutada?

Tee ise ka natuke tööd, mees, ja näe vaeva, kui tahad head seksi saada!"