Kui olukord on aga vastupidine ja mees ei soovi seksida, kardavad naised kohe kõige hullemat: kindlasti mees petab või ma ei eruta teda enam ja peaksin kindlasti dieeti pidama hakkama. Täpselt sellise mulje jätavad ka mitmetes naisteajakirjades avaldatud artiklid.

Tegelikult on uuringud tõestanud, et selline arvamus on aga vale ja isegi problemaatiline, vahendab The Sun. 2015. aastal avaldatud uuringu käigus leiti, et kui meestele ja naistele pakuti võimalust seksida atraktiivse võõraga, olid mõlema soo esindajad põnevil. Sada protsenti meestest ja 97 protsenti naisi väitsid, et oleksid valmis seda tegema. Põhiline erinevus sugude vahel? Naised võtsid pakkumise parema meelega vastu, kui neile garanteeriti ka diskreetsus ja ohutus. 2010. aastal avaldatud uuring näitas, et 45 protsenti naisi on oma elu jooksul kogenud mingit sorti seksuaalselt ärakasutamist, mistõttu on naiste soovid täiesti mõistetavad.

Huvitav on ka see, et vaatamata sellele, et kipume arvama, et mehed on alati seksist rohkem huvitatud, näitavad uuringud, et just nende seksiisu viib tööstress kergemini.

Seega, naised polegi meestest nii erinevad, või mis?

Ja pane tähele, seksuaalses suhtes pole olemas õiget viisi, kuidas olla mees või naine. Oluline on, et nii sina kui ka su partner oleksite suhtes õnnelikud, tunneksite end mugavalt ja ohutult. Vahel tähendab see ka seda, et teie suhe ja sekselu ei näe välja nagu ideaalne Instagrami voog. Tuleb ka aegu, mil üks soovib rohkem seksida kui teine ja läbite mõned “kuivad hooajad”. Seni, kuni te asjadest ausalt ja avameelselt räägite, ei saa see teie jaoks olema katastroof.