“Kappe koristades leidsin huvitava väikese raamatu, mida ma polnud varem näinud. Selgus, et tegu on minu abikaasa vana päevikuga! Lehitsesin seda veidi ja sain teada hirmutava tõe — ta on aastate jooksul mind korduvalt petnud. Kõik need naised olid nimede ja vanustega tal seal üles loetletud.

Kuna ma sain midagi sellist teada, otsustasin uurida ka tema telefonis olevaid sõnumeid, ehkki see oli midagi, mille kohta ma olin endale lubanud, et ma mitte kunagi ei tee. Ja üsna kiiresti avastasin sealt, et minu petmine jätkub siiamaani.

Mu süda on murtud. Me oleme mõlemad 52aastased, abielus olnud 25 aastat ja ma uskusin, et me oleme see ideaalne paar, kes on elu lõpuni koos. Vaatasime kurbusega, kuidas meie sõprade kauaaegsed abielud lagunevad ja uskusime, et meiega ei juhtu see kunagi.

Päevikuid ja telefonisõnumeid lugedes olin ma šokis. Kas mulle on terve see aeg valetatud?

Kui ma telefonisõnumeid lugesin, nägin, et selle naisega, kellega ta mind petab, on ta sõnumeid vahetanud kõigest mõned päevad tagasi. Ei teagi kust ma julguse võtsin, aga ma helistasin sellele numbrile. Ta oli päris tuim ja kui ma talle teatasin, kes ma olen, siis ütles ta kuivalt, et nende afäär on kestnud juba üle aasta ja mu abikaasa ei olegi mind kunagi armastanud.

Ilmselgelt rääkisin sellest oma abikaasale ja me mõlemad nutsime. Ta ütles, et see kõik on olnud süütu flirt, sest meil on olnud rasked ajad ja ta ei ole osanud probleemidega tegeleda. Ta lubas, et seda ei juhtu enam kunagi, ta lõpetab oma praeguse afääri ja me ajame oma abielu korda.

Ma ei suuda talle andestada. Ma ei taha kõiki 25 aastat maha visata, aga tunnen, et olen sellest paremat väärt…”

Allikas: The Sun