Naised teesklevad orgasme

Tihti ei soovi naised, et mees tunneks ennast halvasti, et ei oska voodis naisele mõnu pakkuda ja seletamise ning juhendamise asemel otsustatakse teeselda. Pikas perspektiivis see loomulikult kasulik ei ole, sest mehe arvates on kõik justkui korras, naisele aga on seks aina vastumeelsem.

Nad kiidavad meheau suurust

Muidugi on vahel kiituse taga ka siirad sõnad, aga vahel ütlevad naised julgustavaid sõnu väikemehe kohta mehele, kes on voodis äärmiselt ebakindel, lootuses, et väikesest julgustusest muutuvad oskused äkitselt paremaks. Kui mees kuuleb palju imetlussõnu oma meheau kohta, võib ta muutuda ülbeks ja eeldada, et suudab igat naist voodis rahuldada. Asja tuleb võtta ikka mõistusega.

Naised lähevad peale seksi “hambaid pesema”

Loomulikult kui seks on toimunud õhtul või varahommikul, tahaks ennast magamaminekuks või uueks päevaks korda seada ja selle alla käib ka hammastepesu. Aga vahel kasutavad naised seda ettekäändena, et hoopis vannitoas endale peale seksi orgasm pakkuda, kui mees ei suutnud seda teha.

Teesklevad kogenematust

Mõnikord tunnevad naised ennast voodis olevast mehest palju kogenenumana ja kuna nad ei taha, et mees tunneks ennast kehvasti või saamatuna, siis otsustatakse näidelda ennast tegelikkusest kehvemaks, et mehel oleks võimalik tõestada, milline täkk ta ikka linade vahel on.

Räägivad, et neil ongi väike seksiisu

Kui naisele seks ei meeldi või ta ei klapi voodis oma mehega, siis libiseb kergelt üle huulte vabandus, et “ta ongi selline” ja seks ei ole tema jaoks nii oluline. Tõenäoliselt muutuks tema väike isu kohe suureks, kui ta tunneks ennast hullates rahuldatuna.

Allikas: The Sun