1. Ta sõi päeval midagi, mis ta kehale üldse ei meeldi

Ja seepärast on tal tunne, et iga hetk peab ta ruumist välja jooksma, et sind sellest kõigest säästa. Mõtle siis veel, mis kogu seksiga kaasneva ähkimise ja puhkimisega kaasneda võib…

2. Ta on purjus

Üks viskiklaas liiga palju. Ups! Ikka juhtub, ka parimates peredes. Igatahes kardab ta, et ta ei ole selle tõttu kõigele sinuga siis nii hea, kui ta võiks tegelikult olla.

3. Ta tahab magada

Anna nüüd asu, ka mehel on und vaja. Ehk oli tal pikk päev või ehk on ta lihtsalt väsinud.

4. Ta on millegipärast pahane

Kas te tülitsesite? Ta võib selle tõttu ikka veel sisimas täiel võimsusel kiirkeedukannu mängida. Ja oi kuidas see vesi keeb!

5. Oh seda valu!

Selg, kael, mis tahes. See teeb igatahes põrgupiina! Ehk on sinu pakutud massaažist abi?

6. Ta haiseb

Jah, ta saab sellest ise ka aru. Ja ta ei taha sind sellega piinata. Võib-olla ei jõudnud ta pärast jõusaali pesema minna ja nüüd avastas, et ta kaenlaalused haisevad sama rõvedalt kui torude sisemus. Anna talle aega duši all käimiseks.

7. Ta on lihtsalt laisk

Ta teab, et naistel on vaja rohkem aega kui meestel, et end käima saada. Aga ta kohe üldse ei viitsi seekord vaeva näha. Ta tahab küll sinuga hullata, kuid entusiasmist jääb vajaka. Parem võta sõber vibraator ja mine aja asi ise korda!

8. Ta tunneb end ebakindlalt

Mehed ei tunnista seda küll väga tihti, kuid siiski: ka nemad võivad end millegi pärast ebakindlalt tunda. Julgusta teda ja tee talle kompliment, ehk mõtleb ümber!

9. Mäng käib!

Jalgpall, korvpall, käsipall jne. Ta näeb ainult seda, ära üritagi.

10. Töö, töö, töö

Jah, vahel võib ka nii olla, et tähtajad tunduvad naisega vallatlemisest tähtsamad. Ära hakka kohe tüli üles kiskuma. Pigem las ta tegeleb rahus oma asjadega, kui mõtleb seksi ajal ainult dokumentide allkirjastamisele.

11. Tal just oli kohting… iseendaga

Jäid hiljaks, ups! Ta ju ei teadnud, millal sa koju jõuad.

Jaga
Kommentaarid