Võite ju endale öelda, et teie sees on lihtsalt nii mõnus, et vaene mees saab kohe orgasmi. Aga pärast nelja-viit teiepoolse rahulduseta jäänud vahekorda … hakkate te tõenäoliselt mõtlema ka oma naudingule või õigemini selle puudumisele. Isegi kui ta on üliosava keele ja kätega, miks mitte lihvida ta vastupidavust?

Kuidas nii tundlikule teemale läheneda? Kui te karjute ”sa tegid liiga kiiresti” või hakkate nutma pärast iga kiirvahekorda, siis ei saavuta te arvatavasti kõige paremaid tulemusi. Võiksite näiteks proovida viia liiga kiire armuelu magamistoast välja mugavasse ja privaatsesse keskkonda. Te ei pea mainima mehe vastupidavuse puudumist.

Öelge, et olete kuulnud tehnikast, mis aitab teil mõlemal orgasmi intensiivistada. Pisike hädavale ei tee kellelegi liiga.

Öelge kallimale, et järgmine kord, kui olete vahekorras, peaks ta keskenduma oma peenisest lähtuvatele tunnetele ning tabama ära tuleva orgasmi. Ärge kartke – kõik mehed peaksid suutma seda tunnetada, ta võib vajada lihtsalt veidi praktikat. Selles punktis, kus ta teab, et ta saavutab kohe orgasmi, tuleb peenise stimuleerimine kohe lõpetada. Ühe või kahe minuti pärast ta liiges lõdvestub veidi ning stimulatsioon võib jätkuda. Seda võib teha vahekorra jooksul ikka ja jälle.

Partneri jaoks tähendab see seda, et ta jõuab samuti saada rahulduse, kusjuures mees saab topeltkasu: ta osaleb teie rahuldamises ja saab orgasmi, mis on tavalisest intensiivsem.

Kui te aga olete mees ning tahate seda näpunäidet järgida, siis tasuks teil rääkida sellest oma partnerile, nii et ta teaks, milles on asi, kui te keset voodivõimlemist äkki pausi teete, ning teeks teiega koostööd.