Küüned

Lühikesed ruudukujulised küüned
jutustavad omanikust kui äkilisest põikpeast.

Lühikeste ümmarguste küüntega
mees on kohutavalt uudishimulik ning armastab tähelepanu keskpunktis olla.

Pikkade ovaalsete küünte
omanik hakkab oma väljavalituga võitlema koha pärast peegli ees. Kahvatud küüned kuuluvad enesearmastajale.




Veenuse kühm. Kumer ja muskliline kühm tunnistab püüdu ning valmidust ennast seksis täielikult välja elada.
Kuu kühm. on hästi välja arenenud unistavatel loomingulistel natuuridel ning on peaaegu lame nõrga iseloomuga tundlikel inimestel.
Marsi kühm. Kui ta on väikese sõrme all hästi märgatav, siis on leitud endale kaitsja. Kui see on aga nimetissõrme all väike, võib eeldada, et selle omanik ei kaota iialgi pead. Marsi kühmu puudumise korral ootavad ees tülid, riiud ja skandaalid.
Jupiteri kühm. Suur ja kumer kühm tähendab kaaslase otsustusvõimet, oskust saavutada oma tahtmist ning teenida suurt raha. Liiga suur kühm räägib aga sellest, et väljavalitu on huvitatud ainult enese heaolust.
Saturni kühm. Mida suurem kühm, seda kahtlasem on vastasistuv pessimist, kes vajab ustavat, rõõmsameelset ning tugeva iseloomuga sõbratari, keda on mugav enda ette lükata.
Apolloni kühm. Väiksevõitu kühm räägib elurõõmsast ning hea suhtlemisvõimega inimesest. Kui see osutub liiga suureks, siis on ümbritsejate tähelepanu suunatud ainult selle omanikule. Peaaegu nähtamatu apolloni kühmu omanik on tavaline, tagasihoidlik, kuid väga ustav kaaslane.
Merkuuri kühm. Kui see paistab hästi välja, tuleks olla ettevaatlik. Selle omanik on kas suur valetaja või taltsutamatu fantaseerija.



Tema käejooned räägivad iseloomust