Ta lubas, et hakkame rohkem seksima, nii üle päeviti või kahe päeva tagant, aga nüüd jälle viis päeva möödas, isegi telefonis ähvardas mulle paar päeva tagasi, et ära tule minu juure täna ööseks, kui hakkad jälle seksi tahtma, siis ära tule… Ja seda pole olnud mitte üks ega kaks, vaid rohkem kordi ja ma ei tea, mida teha. Ta armastab mind (minu arust) vähemalt oma tegudes ta seda väljendab mulle ja ka sõnades. Mina armastan ka teda.

Kuid seksida tahaks ikka nädalas nii vast 3-4 korda. Hetkel meil limiit mingi üks kord, kui sedagi, sest tema lükkab mu ära, kui lähenen. Olen naine ja alustan ise seksi, tahan seksi, kannan seksikat pesu, et meest erutada, teen seksmänge, olen alluv, domineeriv jne, kõike teen, mida ta tahab ja mees on tõrges pidevalt. Milles asi? Olen normaalses kehakaalus, raseeritud, pestud, ilusti riides, hoolitsen juuste, küünte ja muude asjade eest.

Tööst ta jah on suht väsinud, aga seda ta oli ka kuu-poolteist tagasi, siis küll sai seksi anda mulle, millest nüüd selline tõrksus tekkinud? Tahab veel kokku kolida ka, kuid kardan, et siis ta ei taha üldse enam ja olengi ise noor ja kena naine ja saan kuus korra seksi oma mehelt…
Mujalt ka ei taha enam, olen jah olnud teisega suhte ajal, sest oma mees tõrjus mind ja mul ka isu ja ise omale teha ei taha, siis mõtlesin, et teen nii, suurest meeleheitest, kuna tahan tunda meest endas ja mind hoidmas jne. See polnud see ikkagi, ma ei armastanud neid ja seks polnud just see, mis temaga… Süüdi ei tunne, kuna ei saanud täit rahuldust, seega siis hingeliselt poolelt, mida pakub armastatud mees.
Mida siis teha?