Auto

Võtke mõni suvaline sihtkoht ja keerake sobival hetkel väiksemale teele, et pisut vallatleda. Vajad selleks riideid, mida on kerge seljast visata ja kohta, kus tunnete end turvaliselt ja privaatselt. Kui autos läheb liiga palavaks, laske pärast seksi akende kaudu pisut värsket õhku sisse ja jahtuge mõnusa suvise briisi käes.

Rand

Võta kaasa tekike ja saage merega üheks. Valige selleks inimtühjas rannas mõni liivadüünitagune paik, kust tõenäoliselt ükski õhtune jalutaja ei möödu. Mõnus merekohin mõjub kui suurepärane afrodisiakum.

Katus

Sina ja tema katusel, tähistaeva all. Ära ütle, et sa ei suudaks seda ette kujutada?! Mitte miski ei kõla romantilisemalt, kui armatsemine pilvede all. Unustage kaugelt tulev lärm ja viige oma armastus uuele kõrgusele!

Eksootiline puhkusepaik

Olete oma elu kõige romantilisemal reisil ja miks siis mitte luua mõni mälestus, mida te kunagi ei unusta? Minge näiteks päikeseloojangul hotelli rõdule (kui see on piisavalt privaatne muidugi) või hoopis basseini, kui olete rentinud endale villa ja tehke midagi, mida te veel kunagi teinud ei ole.

Põld

Kes ei oleks sellest kunagi unistanud? See suvi on just õige aeg, et see unistus teoks teha.

Pargis olev kiigeke

Päevane aeg on pargis ikka pikniku pidamiseks, aga öösiti, kui park on inimtühi, on seal võimalik ka midagi hoopis lõbusamat ette võtta.

Telk

Kui sul on see suvi niikuinii plaanis juba telkima minna, siis ära unusta pakkida kaasa ka pisut spontaansust. Sel ajal, kui loodusega üheks saad, miks mitte saada ka oma kallimaga pisut lähedasemaks? Peaasi, et te metsas hiilivaid karusid üles ei aja.

Su kodune terrass

Uus kogemus ootab sind lausa su enda kodus! Oota, kuni õues läheb pimedaks ja naabrid juba magavad ning minge õue seksima. Kui seal külmaks läheb, saate iga kell tuppa kolida.

Paadis

Rentige endale oma paat, aerutage privaatsesse kohta ja nautige teineteist!

Allikas: Essence